torstaina 03.03.2011

Mutta, kaikki eivät vaan ole samanlaisia. Enkä kyllä itse tunne sellaista pariskuntaa, joka riitelisi vain kerran vuodessa. Sekään ei ole mun mielestä ihan normaalia. Toisaalta mikä on "normaalia" ja millainen elämä kullekkin parille parhaiten sopii? Sehän se pääasia on.
Meidän elämään ei sovi pitkän matkan päähän tehdyt suunnitelmat esim.lomamatkoista tai että kotitöitä noudatetaan ankarasti jääkapin ovesta lukien. Olemme kumpikin hyvin impulsiivisia ja toiminnan täyteisiä ihmisiä, jotka hoitaa asiansa, muttei elä kaavoihin kangistuen :)
Meidät tekee onnellisiksi se, että meidän elämästä ei puutu ns "vauhtia ja vaarallisia tilanteita" ja vielä kun ei ole lapsiakaan eläminen käy extempore meiningillä. Hyvä niin.

Minun mielestä on hyvä, että parisuhteessa on tiettyjä sääntöjä, mutta joustaa pitää osata puolin sun toisin. Se että kummallakin on myös omaa elämää ja kavereita on hyvin tärkeää. Yhteisiä unelmia pitää myös olla sekä perus arvomaailman täytyy olla sama, muuten ei parisuhde voi toimia. Tärkeintä on, että löytää sellaisen ihmisen/puolison joka rakastaa sinua niin hyvinä ja pahoina päivinä, kaikkinen hyvine ja huonoine puolinesi. Kaikki muu siinä ympärillä tuo vain lisämausteita yhteiseen eloon. Sama pätee myös toisinpäin ;)
Sitten mulla tuli mieleen näitä asioita mitkä suhteen voi pilata hyvin nopeastikin. Mustasukkaisuus eli luottamuksen puute. Sitä on jokainen varmasti kokenut jossain elämänsä suhteessa. Se on hyvästä pienissä määrin, mutta myrkkyä jos se yltyy liian suureksi. Sitä voi oppia hallitsemaan ja pitää oppia hallitsemaan mikäli suhteessa haluaa elää. Mustasukkaisuus on merkki välittämisestä, mutta se voi myös olla sairaalloista. Tätä tulee välttää jokaisessa parisuhteessa, se harvemmin on hyväksi kenellekkään.
Kunnioitus pätee niin parisuhteissa kuin ystävyyssuhteissa. Ilman sitä ei voi olla rakkautta saati hyvää ystävyyttä. Sitä tulee siis myös vaalia. ;)

Rakkautesi on lohtua murheessa,
tyyntä myllerryksissä,
lepoa uupumuksessa,
toivoa epätoivossa.

Minusta nämä lauseet kertoo rakkaudesta aika paljon. :)

Kaunista kevättä,
Saija

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä