You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

lauantaina 05.03.2011

Hei vaan!

"Jos ei Saija oikeasti olisi tuollainen lapsellinen tyttö niin ei siitä sellaista kuvaa olisi saanut ohjelmassakaan, ei kenekään persoonallisuus muutu filmin leikkaus pöydällä. Ihan saa itseään syyttää jos/kun on itsensä tv:ssä nolannut. "

Kuka nyt minkäkin kuvan on minusta saanut, ei vaikuta todellisuuteen mikä olen ja jona minut läheiseni tuntevat. Se riittää minulle. Olen täysin sujut itseni, minäni kanssa. Minun ei tarvitse hävetä mitään tekojani jotka liittyvät persoonaani. Varsinkin positiivinen ja naurava luonne, jonka itse luen vahvuuksiini ei ole minusta pätkääkään häpeämisen arvoinen. Se on vienyt minut porskuttaen eteenpäin silloinkin, kun ei ole mennyt niin "hienosti".
Minua naurattaa, kun joku olevinaan löytää minusta aivan järkyttävän hirveän ominaisuuden joka on iloinen luonne!? Kuulostaako se teistäkin hassulta? No hyvä niin, jos se tosiaan oli huonoin piirteeni, tunnen itseni siinä tapauksessa melko hyväksi ihmiseksi :)

"Kyllä täällä näyttää joku tai jotkut hääparin läheiset tai itse hääparin sivupersoonat kommentteja kirjoitella sekaan. Sen pystyy päättelemään tietystä kirjoitusasusta ja toistuvista muista jutuista, mm. sydänkuviostakin. Kirjoitusasua myös pyritään välillä muuttamaan. "

Minulle on aivan sama kuka jokaisen ilkkuvan kommentin takana on, tarkoitus on jokaisella sama. Siinä olen samaa mieltä, että jos TV:stä tulee jotain käsittämätöntä kuraa vaihdan kanavaa. Ei kukaan pakota katsomaan loppuun asti jos ei kertakaikkiaan halua. Mutta onhan siinä jotain "viihdettä" täytynyt olla jos on kuitenkin katsottu, vai mitä? Ja sen lisäksi vielä vaivauduttu tänne asti kommentoimaan. Sehän se näiden ohjelmien tarkoitus juuri on, saada keskustelua ja kohua aikaan sen ohessa, että niistä olisi jotain iloakin jollekkin!
Eli hyvin on siinäkin onnistuttu ;)

"Katsojille välittyvä kuva on törkeän valheellinen. "

En menisi pelkästään TV:stä saadun tiedon mukaan uskomaan mitä maailmassa tapahtuu ja on. Ohjelmien takana on aina käsikirjoituksia tai tiettyjä suuntia mihin katsoja halutaan johdatella. Näin saadaan katsoja kiedottua "pikkusormen ympärille".
Hyvä esimerkki on suomalainen pieni poika, joka Afrikan matkamme jälkeen kysyi minulta että "Arvaa miksi afrikkalaiset käyttävät niin paljon huumeita?"
Kysyin, että no kerroppas minulle.
Poika sanoi: "Sen takia, että uskaltaisivat paremmin nukkua kadulla"
Olin sanaton, koska, tiesin ettei asia nyt ihan näin ole ja kysyin miksi ihmeessä hän niin ajattelee?
Poika sanoi: "Mä tiedän että se on totta. Miten muka voit todistaa ettei ole koska, mä näin sen telkkarissa Nenä Päivässä"

Ja niin on taas saatu ihmisiltä rahat pois ja väärä kuva asioiden todellisista laidoista.

Aurinkoista päivän jatkoa,
Saija

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä