sunnuntaina 06.03.2011

Kuule raha on tässä maailmassa se väline, jolla niitä unelmia toteutetaan tai ylipäänsä tehdään yhtään mitään. Se on kylmä fakta. Raha ei ole mulle tärkeintä vaan Timi ja meidän perhe.
Ja se joka sanoo, että raha ei tuo onnea, köyhyyskö sitten? Ikävää jos se saa kateutta ja katkeruutta aikaan, että olemme sen oivaltaneet Timin kanssa ja elämme elämämme kuten haluamme! :)

"Miten voi olla noin sokee mies että antaa rahan laulaa sormuskaupoillakin..."
Jos raha ei ole rakkauden mittari, onko väliä mitä mikäkin maksaa jos siitä haluaa maksaa?
Jos mies haluaa naiselleen parasta, onko se väärin? Tietysti niiden mielestä on joilla ei ole siihen varaa. Edelleen jokainen elää kuten haluaa ja kykenee. Ei kaikkien tarvitse olla samanlaisia.
Huom. Otimme lainaa niin sormusta kun muutakin varten ihan puoliksi, ihan kummankin nimellä. Ei Timi tosiaankaan mikään sokea ole vaan yksi fiksuimmista ihmisistä kenet tunnen! Ja upein aviomies, kumppani ja ystävä mitä toivoa saatan. :D

"Minusta tämä tyttö ei ole hyvä ihminen arvomaailmaltaan koska näkyi kaikessa että raha on ainoa asia jota hän arvostaa ja haluaa."
Tietää kertoa ihminen, joka on nähnyt 48minuutin HÄÄohjelman. Sulla ei totuudessa ole hajuakaan mun arvomaailmasta.

"No ei idioottimainen kikattelu tee kenestäkään hyvää ihmistä."
Mä haluaisin nähdä nauratko sä ikinä millekkään ja kuinka hyvän ihmisen se susta tekee.

Joku sanoi aijemmin, että kun ruusunpunaiset lasit haihtuu silmiltä ja arki koittaa..
Meistä ei kumpikaan ole ihmistyyppiä, jolla olisi minkäänlaiset lasit ollu silmillä alunalkaenkaa. Kyllä tässä yhteiskunnassa ja maailmassa, jossa jokainen on vastuussa omasta onnestaan täytyy osata katsoa totuutta silmiin ihan parisuhteissa kun kaikissa asioissa. Ollaan asuttu Timin kanssa saman katon alla ihan melkein ensikohtaamisesta alkaen että "ehkä" se arki on jo tullut vastaan ajat sitten. Meistä ei kumpikaan ole arkea pelännyt missään vaiheessa, koska järkevä ihminen tajuaa, että se tulee ennemmin tai myöhemmin ja sen kanssa on osattava elää ja tehdä siitä ihanaa. Se on täysin normaalia!
Eiköhän meistä kumpikin ole kokenut kaikenlaisia ihmissuhteita ja osaamme suhtautua realistisesti tähän elämiseen ja olemiseen parisuhteessa ja nykyään avioliitossa.
Se, että säikähdetään kun toinen käy ekaa kertaa p**kalla tai likaisia vaatteita lojuu lattialla on teinirakkauksia ja ruusunpunaisten lasien läpi katsovien reaktio.

Ihan tosissaan ihmettelen miten tyhminä meitä voidaankaan pitää, ehkä siinä tapauksessa ohjelma ei tosiasiassa antanut meistä oikeaa kuvaa lopulta ollenkaan.

Eiköhän tässä ollut taas kaikki tällä kertaa,
Saija Ja Timi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä