maanantaina 27.08.2012

Nyt on tänään uusinnan 26.8.2012 nähneenä ja näitä kommentteja lukeneena pakko ihmetellä, että MILLÄ IHMEEN RAHALLA tuo pariskunta harrastaa matkustelua ja shoppailua?! Siis hei ihan oikeasti...

Meillä on avokin kanssa yhteiset NETTOTULOT 4500e/kk ja ei kyllä jää rahaa matkustella siellä sun täällä. Okei, se on kahden lapsen kanssa kalliimpaa, mutta silti. Ehkäpä kerran vuoteen on varaa johonkin etelänreissuun ja ehkä sitten joku lyhyt Viron keikka jossain välissä.

Tarjoilijan nettotulot lienee luokkaa 1000-1300e, riippuen onko osa-aikainen vai tekeekö täyttää päivää. Perusduunarin nettotulot lienee 1500-1800e kuussa, riippuen tekeekö ylitöitä jne. Kyseessä ei kuitenkaan ollut paperitehtaan työntekijä.

Kyllähän yhteisillä tuloilla jo kämppää maksellaan ja ehkä yhtä autoa pidetään, mutta jos väitetään, että harrastus on matkustelu ja käydään useamman kerran vuodessa matkoilla, niin sitten vaihtoehdot on nämä:

a) paskapuhetta, ehkä kerran vuodessa Viron 24h risteily...
b) kyseessä onkin lottovoittajat. Epäilen tosin tätä....
c) pappa betalar...epäilen kyllä tätäkin.
d) ei oikein tajuta mihin on varaa ja on matkusteltu Visa tappiin ja varmaan muutakin lainaa otettu. Todennäköisesti alkaa nyt velat kaatumaan päälle.

Itse veikkaan vahvasti vaihtoehtoja d tai a. Ja vielä sellainen kommentti, että ei töissä käyvillä ihmisillä ole lomaakaan niin paljoa, että voisi jatkuvasti reissata, vai palkatonta lomaako on pariskunta ottanut? Ja lisää lainaa...

HEI CAMOON! Ihan oikeesti..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä