You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

maanantaina 14.03.2011

No voi hyvää päivää sentään...jos sulhanen ei itse ole niin kiinnostunut häiden värkkäämisestä ja suunnittelusta (mitä useinkaan ei ole), pipertämisestä ja askartelusta, niin mikä hemmetin pakko sitä väkipakolla on osallistua "tasavertaisesti" suunnitteluun, ettei mummoille kotikatsomossa tule vain suru puseroon kun morsian on niin "itsekäs"? Hei haloo, osallistumisen määrä ei välttämättä riipu siitä, etteikö morsian antaisi osallistua!

Jotain vikaa pitää olla ihmisissä, jotka löytävät jatsosta kuin jaksosta pahaa sanottavaa, miten musta jonkun maailma voikin olla? Katsotteko te kaikkea ympärillänne harmaan, masentavan sumuverhon välitse, onko D-vitamiinia saatu tarpeeksi vai mikä mättää? Ei aina tarvitse vinkua kaikesta, vaan joskus voi olla jopa ihan iloinen toisten puolesta. Se on myös sitä toisten huomioon ottamista, ettei myrkytä ympäristöään omalla negatiivisuudellaan.

Ihana pari oli, minusta morsian ei ollut ollenkaan niin skitso mitä olisi voinut kuvitella. Tasapainoinen, määrätietoinen nainen ja eiköhän hän nyt rakasta poikaansa niinkuin lasta pitääkin rakastaa...kun siitäkin piti heti vinkua, ettei poikaa näkynyt sillä sekunnilla samoissa kuvaotoissa (ei tullut mieleen, että sen jälkeen otettiin ehkä kuvia, joissa koko potretti poseerasi?)

Aikuinen pariskunta, ei mitään lapsellista kiherrystä ja "Ou MAi Gaaad"-raivareita.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä