tiistaina 15.03.2011

Heh, tosiaan huvittaa nuo kommentit siitä, ettei sulhon annettu osallistua :D Meillä häät ensi kesänä ja miestä ei vois vähempää kiinnostaa millaset kutsukortit minä askartelen ja millaset koristelut olen suunnitellut. Ei sitä kiinnostanut edes millaset korut hankin hääpuvun kanssa. Että älkää nyt jaksako jeesustella oikeesti!
En tiedä millasia miehiä sitten mahtais tollaset asiat kiinnostaa. Ja ohjelmassa ei kylläkään näytetä kaikkea, eli eiköhän pari ole esim. ruokia miettinyt yhdessä ja sen, ketä häihin kutsutaan. Ne on yleensä asiat, jotka miehiäkin hiukan kiinnostaa.

Mutta täähän kuuluu pelin henkeen, että jos ohjelmassa olevilla pareilla on lapsia, ne on automaattisesti jotenkin "huonosti pidettyjä". Sitähän tästäkin jaksosta nyt yritetään vääntää, että koirat menis lapsen ohi. No varmastikin jokainen ohjelmassa ollut pariskunta ymmärtää antaa näiden juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Jotenkin vaan ihan pöyristyttää ajatella miten tylsää elämää ihmiset mahtaa viettää, jos jaksaa vouhkata siitä, että "lasta ei otettu hääkuvaan". Todellakin eiköhän niitä kuvia otettu niin paljon, ettei se ohjelman kuvaaja jokaista otosta telkkariversioon tallentanut. Vai ajatteleekohan joku oikeasti, että joku ottaisi hääkuvaan pelkät koirat muttei lasta...??

Mukava pariskunta oli, tsemppiä vaan jatkoon! Olisitte jääneet vaan asustelemaan Savoon ettekä lähteneet sinne pk-seudulle!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä