tiistaina 15.03.2011

Tiedoksi katsojalle rapakon takaa...kyllä tässä ihan kanssalukioita itseään rupee ketuttamaan, kun joutuu lukemaan jaksosta kuin jaksosta ihan käsittämätöntä vinkumista naurettavista asioista. En käsitä, miten niinkin positiivisesta juhlasta kuin häät, saadaan jokaisesta jaksosta joku ihmeen itkuvirsi aikaiseksi, vaikka häät olisi ollu ihan normaalit ja kauniit. Ja olen lukenut kaikkien jaksojen kaikki kommentit, pistää ihmettelemään miten paljon inhottavia ihmisiä tässä maailmassa todellisuudessa on! Paljon - onneksi omasta tuttavapiiristä voi karsia moiset harakat pois.

Eri asia niiden jaksojen kohdalla, jossa henkilöiden omassa käytöksessä olisi ollut hieman toivomisen varaa. Jos aikuiset ihmiset käyttäytyy kuin 14-kesäiset niin niitä kommentteja en ihmettele...mutta niistäkin on annettu niin käsittämättömän törkeää palautetta, että on ruennut hävettämään niiden kirjoittajien puolesta.

Ihmisten ilkeämielisyys ja pahantahtoisuus ärsyttää ainakin minua suunnattomasti. Jos halutaan välttämättä narista, niin naristaan edes asiasta, mutta ei joka jaksosta tarvitse repiä jotain ihmeellistä draamaa. Ja ihan tässä omalla nimelläni ensimmäistä kertaa internetissä kirjoittelen, uskaltaako rapakon takaa huutelija tehdä samaa, vai pelkääkö oman pahantahtoisuuden paljastuvan nimen kera muillekin kanssalukijoille?

Kauniit oli edelleen häät ja pariskunta sai hymyn omille huulille. Aitoa Rakkautta on aina mukava katsoa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä