perjantaina 18.03.2011

Tässä sen näkee kuinka yksinkertaiset häät voivat olla hyvin onnistuneet :) ilman turhia hössötyksiä!

Itse en pukisi ikimaailmassa tuota mekkoa, vaan oikean prinsessa-häämekon. Mutta tuo puku soipikin morsiammelle todella hyvin! Se oli hänen valinta, ja jos hän tunsi olonsa mukavaksi tuossa, niin silloin se oli nappi valinta. Ja en nyt halua loukata, mutta tuon ikäiselle/luonteiselle ihmiselle ei olisi edes sopinut mikään ylipursuava häämekko, suoraan jostakin häälehdestä.

Pöytäkoristeita ei ollut juuri ollenkaan, ei taustamusiikkia ja vieraillakaan ei ollut edes juhlavaatteita. Mutta tässä taas huomataan se, että meitä on moneksi ja he varmaankin halusivatkin vähän ei-niin-muodolliset häät, ilman stressiä. Se oli minusta mukavaa, että tytöt oli otettu mukaan hääaskarteluihin :) Ja bestmanille pisteet! Parhaansa mukaan yritti saada väkeä innostumaan ja oli hyvä juontaja. Ehkä vähän tuiterissa, mutta mitäs siitä ;D

Itselleni tulee varmaanki sellaiset häät joissa on paljon koristeita yms. mutta tärkeintä on, että parista näkee ja tuntee rakkauden ja lämmön. Heistä voi minusta sanoa että tämä kestää. Tämä on aito pari, ja ovat omia itsejään, ilman esitystä. Tämä sopi heille, ja siksi mielestäni heitä oli mukava katsoa :) Onnea parille ja hyvää yhteistä tulevaisuutta!

Ps. Ja se kesä OLI KUUMA :D

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä