maanantaina 28.03.2011

"Huomasi että kumpikaan ei ymmärrä avioliitosta sitten mitään. Olen aivan varma että tämä pari ei pysy vuottakaan yhdessä! Pelkkää julkisuuden halua taiteilijalta ja morsian oli ruma!
"Vihjailevat tekstiviestit voivat muuten olla hyvin vaarallisia. Kummallinen tapa lähestyä naisia" - Olen ihan samaa mieltä. Itse olisin soittanu jo poliisit tuollaisen hullun perään!
"Paljon onnea ja pikkuhamstereita taloon!" - Ei todellakaan!

Ja kyllä häissä voisi olla edes vähän jotain mielenkiintoa. Vieraat sekä tv-katsojat tylsistyivät! Huomasi että vieraista ei välitetty sitten yhtään!"

Huomaa ettet sinä tajua avioliitosta etkä parisuhteesta yhtään mitään, tällaiset lapselliset ja ala-arvoiset kommentoinnit voisi kommentoida edes omalla nimellään. Olen aivan varma siitä, että itse olet katkera yksineläjä, jonka on aivan pakko myrkyttää ympäristöään omalla pahansuopaisuudellaan. Toivon todellista onnea ja iloa synkkään elämääsi. Ja rohkeutta kirjoitella vastaavia, ala-arvoisia kommentteja omalla nimellä.

Minusta tämä pari oli oikein ihana ja keskinäinen lämpö pariskunnan välillä välittyi vahvasti myös katsomoon. Niin...onhan se "tylsää" katsottavaa, jos joku ei vedä itkupotkuraivareita ja ou mai gaadeja jälleen joka paikkaan ja järjestä jos minkämoista kääpiötä ja tanssivaa norsua hääjuhliinsa "ettei vieraat vain tylsisty". Huomaa ettei jollakin kommentoijilla se oma ikä kovin korkea ole ja henkinen kypsyys jäänyt kolmevuotiaan tasolle. Kolmevuotiaalla se on vielä suotavaa, sitä vanhempien toivoisi kypsyvän ihan yhteisen hyvän nimissä.

Häirikköviestejä voisi ihan muidenkin lukijoiden iloksi suodattaa entistä tarkemmin. Ei taida tuo esto oikein toimia ;).

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä