perjantaina 01.04.2011

Mun mielestä on todella mielenkiintoista seurata toisen kulttuurin häitä =) Näitä suomalaisia häitäkin on kiva seurata, mutta on ihan sivistyksenkin kannalta hyvä nähdä muidenkin tapoja pitää juhlia.

Todella kaunis morsian (toisin kuin se taidemaalarin ryppyinen blondi)! Tykkäsin kovasti :) Ja kauniit puvut oli hankittu. Toivottavasti tulevat tyttäret perivät äidin kauneuden :)

Sulhanen vaikutti todella mukavalta ja rehdiltä kaverilta. Kunnioitti morsiammen sukua ja perinteitä, unohtamatta kuitenkaan suomalaisuuttaan. Hyvin hoidettu :)

Itse olen kanssa kiinnostunut toisten kulttuureista ja on mukava että näitä näytetään. Ja huomasitteko, kukaan ei ryypänny kaatokännejä eikä tupakoitu? Suomalaisten pitäisi ottaa heistä mallia.

On kurjaa että Vietnamissa on tuollaiset viranomaiset, mutta ymmärrän senkin, että näitä nuoria, viattomia tyttöjä ei haluta mihinkään kiinaan niihin tiettyihin piireihin (ymmärrätte kai mitä tarkoitan). Luulen että tämä ennakkoluuloisuus johtuu vain siitä että tahdotaan olla varovaisia. Ja sitäpaitsi, ei naimisiin menon kuulukaan olla liian helppoa hommaa. Pitää näyttää että todella haluaa olla toisen kanssa loppu elämänsä, ja on valmis todistamaan sen =)

Onnea vielä parille <3 Tämä oli paras jakso koko kaudelta! Onneksi suomalaiset ovat pikku hiljaa alkaneet avautua muillekin kulttuureille, eikä olla enää vain metsässä mökissään ja vieroksuta muita ihmisiä ;) Onnea, onnea! <3<3<3

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä