torstaina 23.06.2011

Ei ole kukkua, vaan tosiasia, että YLE:n palautelomakkeen kautta 17.6. klo 21.07 lähettämääni Bella Blockia koskevaan palautteeseen ei ole vastattu tähän päivään mennessä, vaikka liitin siihen sähköpostiosoitteeni.

- Sähköpostiosoitteni näkyy oletettavasti sinulle myös tällä foorumilla ja sen puolesta tämä keskustelu voitaisiin käydä sähköpostitse eikä tällä nettisivulla, mihin se ei kaikkein parhaiten sovi. -

Muistaakseni TV-ohjelmaopas väitti Bella Blockin olevan käynnissä vielä sen ajan loputtuakin, jonka sen olisi alunperin pitänyt olla käynnissä, mutta tätä nyt en enää päivien päästä voi mennä vannomaan; sinulla varmaan on tarkka tieto siitä, milloin ohjelmatieto korjattiin.

Huomasit itsekin, mihin perustui väärinkäsitykseni siitä, että et ole YLE:n työntekijä, kun olet muokannut kyseisen kohdan viestissäsi selkeämmäksi (edit 21.6.).

Ja kyllä, lapsen sairastaminen on vanhemmille relevantti asia, mutta ei se kuulu Bella Blockin katsojille. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka nykyaikana työ- ja vapaa-aikojen yhteennivoutumisen ohella myös työ- ja muut roolit tuppaavat sekoittumaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä