tiistaina 27.08.2013

Hei, tässä vastauksia:

1. Fanit ja katsojat ovat sarjan näyttelijöille ja koko tiimille se kaikkein tärkein juttu. UP:n tekotahti on kuitenkin niin tiukka, että valitettavasti arkisen työn tiimellyksestä ei löydy usein aikaa vierailijoiden tapaamiseen.

Pyrimme kuitenkin aika ajoin järjestämään tapahtumia, joissa fanit ja tekijät kohtaavat (kahvilapäivä Ainon kahvilassa, flash mob Koskikeskuksessa jne.)

UP:n tärkeä kivijalka on aktiivinen netti: meillä on omat nettisivut, olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa

Tätä kautta katsoja voi elää mukana sarjan kulissientakaisessa maailmassa. Nettitiimi tuottaa päivittäin uutta materiaalia, ja meille voi myös lähettää kysymyksiä, kommentteja, toiveita ja ideoita!

2. Viime haussa alaikäraja oli tuo 15 vuotta siksi, että sarjaan haettiin näyttelijöitä, jotka voivat uskottavasti esitää lukion ykkösluokkalaisia. Sarjan tekijöiden on myös otettava huomioon Suomen työlainsäädäntö: kuvauspäivät ovat usein niin pitkiä, että alle 15-vuotiaat eivät saa niitä tehdä.

3. Tällä hetkellä sarjaan ei etsitä alle 15-vuotiaita näyttelijöitä, mutta joskus myöhemmin heitä saatetaan tarvita. Avustajaksi voi pyrkiä minkä ikäinen tahansa, tosin tällä hetkellä avustajakoordinaattori kertoo, että avustajaksi on ilmoittautunut yli 1500 ihmistä, joten
koordinaattorilla on yllin kyllin ehdokkaita, mistä valita sopivat:)

4. Fanipostia voi lähettää osoitteella: Uusi päivä, PL 196, 33270 Tampere. Ja osoitekenttään ylimmäksi sen näyttelijän nimi, jolle kirje/ kortti on. Näyttelijät vastaavat, jos suinkin ehtivät.

Ystävällisin terkuin

Johanna / Uuden päivä nettitiimi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä