perjantaina 24.02.2012

Osittain olen samaa mieltä kanssasi. Nyt tuntuu ilmeiseltä, että Ty vielä kosii Amya. Mitä muuta Tyn toeamus sormuksen merkityksen ymmärtämisestä voisi ennakoida? Siihen voi kuitenkin mennä vielä pitkä aika, aina tulee mutkia matkaan. Sekin kesti ikuisuuden ennen kuin he pystyivät puhumaan 4. kauden lopussa. Ellei viimeisessä jaksossa ole tarkoitus juhlia häitä, sitä ennen kannattaisi kosia...

Jos tarina etenee kuten todennäköiseltä tuntuu en osaa kuvitella mitä 6. kaudella tapahtuisi. Tarkoittan, että tämä sarja on ollut selkeästi Amyn ja Tyn tarina, He ovat alusta asti kuuluneet tosilleen, mutkista ja väärinkäsityksistä huolimatta. En kuitenkaan osaa kuvitella heitä Loun ja Peterin kaltaisena aikuisena parina. Se ei tunnu nuorten/perheohjelmassa tarkoituksenmukaiselta, että pääpari olisi aikuisia.

Heartlandia hyvällä tasolla voisin kuitenkin katsoa miljoona kertaa ja miljoona kautta. 6, kausi vaikuttaisi kuitenkin jotenkin tekemällä tehdyltä, jos Amy ja Ty todella menevät kihloihin tai naimisiin ja jos eivät mene olen todella pettynyt..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä