You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

tiistaina 27.03.2012

Jätin kommentin cbc:n facebookkiin ja ihmettelin siinä miksi näin tehtiin. Ty oli kuitenkin hirveän tosissaan ja on edelleen, suloisen tosisaan. Amy olisi varmasti vastannut kyllä, jos Ty olisi kysynyt he ovat aivan rakastuneita molemmat. Näin voimakasta rakkaudentunteen kuvausta ei mielestäni ole ennen ollut. Tai sitten vain hämmensi, kun Ty:n luonteeseen ei tunnu kovin voimakkaasti kuuluvan pehmeiden puhuminen...

Minua jäi häiritsemään se Amyn ilme lopussa, kun hän löysi sormuksen. Se oli lähes järkyttynyt, mutta en usko, että se johtuu sormuksesta itsestään varsinaisesti. Lähinnä ehkä siitä, että Amy tajusi mokanneensa, vaikka ei varmasti tarkoittanut niitä niin kuin Ty tulkitsi, ei varmasti. Miten te muut olette tulkinneet tätä Amyn ilmettä?

Kysyin cbc:n blogikuiskaajalta siitä mahdollisuudesta, että tehtiinkö ehkä kaksi loppua, toivon, että tehtiin, sen verran se loppu silti jäi kiusaamaan. Kuiskaaja vastasti, että käsittelee muummuassa sitä asiaa torstain blogissaan, joten innolla odotan. Hän myös totesi, että kuudennen kauden suhteen ollaan melko toiveikkaita. Toivoisin, että se olisi vielä tulossa, mutta en enää jaksaisi neloskauden toistoa. Toivon, että Amy ja Ty saisivat sormusasian puhuttua, koska he kuitenkin rakastavat ja koska olen melko varma, että Amy olisi suostunut.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä