keskiviikkona 11.04.2012

Olen tilannut Heartland tuotantokaudet 1-3 suoraan sieltä CBC:n omasta nettikaupasta. Itse olen katsonut niitä läppärillä jossa tuon DVD aluekoodin (en tiedä mikä se virallisesti on nimeltään) pystyy vaihtamaan siten, että ne pystyy katsomaan. jokaisessa läppärissä on kyseinen toiminto ja oma läppärini (vanha HP) tarjosi koodin vaihtamista heti kun laitoin DVD:n sisään. Läppäreissä tätä aluekoodia voi vaihtaa ainoastaan rajatun määrän kertoje (n4 kertaa). Tällä hetkellä en siis voi katsoa läppäriltä Eurooppalaisia DVD:tä ellen vaihda koodia takaisin. itse en ole käyttänyt läppäriä muiden DVD sarjojen katsomiseen, joten koodin vaihtaminen Pohjois-Ametikan koodin ei ole ollut ongelma.

Laadullisesti olen ollut niihin tyytyväinen. Itse katsoin DVD:t ilman tekstejä mutta muistelen että englannin kielinen tekstitys oli myös saatavilla. Hintaa kolmen tuotantokauden tilamiseen positutskuluineen (UPS = United Parcell Service)kertyi muistaakseen noin 100 euron verran. Tilaaminen ja tuotteiden toimitus sujuivat ilman ongelmia.

Kovasti odotan jo 5. tuotantokautta ja jos se ilmestyy CBC:n kauppaan ennen kevättä 2013 saatanpa sen tilata sieltä CBC:ltä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä