maanantaina 17.06.2013

Hei Kirste ja Suvi

Toinen tuotantokausi on takana ja surua pukkaa vaikka jussi on juuri edessä juhlittavana,mutta meidnpä tankoon lippu taitaa päästä vain puoleen väliin! Vaikka ohjelmanne on tullut vain kerta viikossa,sitä on jaksettu odottaa ja areenasta katsoa uusiksikin,youtubesta kuunella biisejänne....mutta mitä nyt loppu elämällä teemme? Ei mitään tietoa sopimusneuvotteluistanne ja mahdollisesta 3 ja 4 kaudesta,vakavaksi pistää.
Olette pohjosessa tottuneet kateellisiin ja katkeroituneihin ja tälläkin palstalla niitä riittää,he ei ole keksineet että kanavaa voi vaihtaa jos ohjelma tarjonta ei kiinnosta. Pakolla katsovat ja saavat mielihyvää siitä mutta tullevat sairaat moralisoimaan sen jälkeen...aivan kuin olisivat lestantteja,hehän ovat niitä ulkokullattuja jos mitkä.
Kiitos Suville ja Kirstelle,ikävä tulee että nivusia polttelee.Oette tehneet upean sarjan tähän Suomalaiseen jäykkään ja toisistaan kopioituun tv tarjontaan. Olisi oikiasti huutava vääryys jos tämä kaikki olisi tässä,teillä on kansalais velvollisuus tulla takas kun kerta olette meidät saaneet riippuvaisiksi teistä.
Kaikkea hyvää ja kaunista teidän elämäänne,älkää koskaan samaistuko tähän katkeroituneeseen ja jäyhään kansaan vaan pysykää ihanina itsenänne. Seuraavassa elämässä etsin teidät eteeni karvan aikaisemmin ja kosin Suvi sinua,jos et suostu niin ryöstän sinut ja teen sinut mailman onnellisemmaksi väkisten :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä