sunnuntaina 19.02.2012

Tämä on ohjelmana aivan ykkönen. Formaatti on loistavan kekseliäs.

On upeata saada seurata nyt tyttöjen kautta miten he avautuvat ja muuttuvat kun heistä välitetään, huolehditaan, annetaan kuria ja rakkautta. Mentorit ovat valtavan hienoja ihmisiä: niin paljon kokeneita mutta myös niin paljon muille ohjeita ja suojaa antavia. Tässä sarjassa kaikki tunteet ovat aitoja, mikä on hyvin harvinaista nykyisin televisio-ohjelmissa.

Pidin jo edellisestä, poikien Kakola -jaksosta. Mentorit olivat varmaan monelle pojalle ensimmäinen ihminen, jota he pitkään aikaan kuuntelivat, joihin he kiintyivät ja joita he aidosti jäivät kaipaamaan. Toivon että näin käy myös näille 6 tytölle.

On myös mielenkiintoista seurata miten koulutetut ihmiset saavat tehdä valtavasti työtä tullakseen hyväksytyksi näiden nuorten silmissä. Siksi tästä kannattaisi oppia se, että nuorisotyöhön tarvitaan MYÖS vähemmän kouluja mutta enemmän elämää ja varsinkin sen kovuutta nähneitä ihmisiä.

Yksi asia: olisi hyvä että käytävillä ja selleissä käytyihin keskusteluihin lisättäisiin teksti. Puhutaan todella tärkeitä asioita mutta ne eivät kuulu kun kaiku häiritsee äänentoistoa.

Iso kiitos kaikille ohjelman tekijöille, mukana oleville vartijoille (jotka ihanasti pysyvät kameroista huolimatta ihan omina itsenään), tiukalle johtajalle (jonka täytyy huolehtia kurista joka tilanteessa) ja näille tytöille, jotka ovat tulleet mukaan ohjelmaan, pysyneet mukana vaikka mieli on tehnyt keskeyttää.

OLISI TOSI HIENOA SAADA OHJELMALLE JATKOA: MITEN MENEE NYT?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä