torstaina 22.03.2012

Nyt on mun mielestä vähän liioiteltu tuota lesbo-kommenttia. Totta toki, että olis kannattanut miettiä mitä sanoo, kun kamerat on paikalla. Muuten kuitenkin normaalielämässä veikkaanpa, että aika moni lesbot ja homot "hyväksyvä" ihminen heittää vitsinä tuontyyppisiä kommentteja tarkoittamatta sillä kuitenkaan, että olisi tosissaan heitä vastaan. Se on toki valitettavaa, mutta sellaista se vaan on. Vähän sama, kun on näitä "neekerivitsejä", joille nauraa melkeinpä jokainen, vaikka tosielämässä ei ole yhtään mustaihoisia vastaan. Ei kaikesta tarvitse vetää hernettä nenään tai ottaa niin henkilökohtaisesti. Toki varmasti jos kampaaja oli Anrin kaveri, ei ehkä ole sitä enää, en olisi minäkään jos noin kohdalle sattuis, mutta täysin ulkopuolisten katsojien on musta ihan turha alkaa vauhkoamaan yhden puolivitsinä heitetyn kommentin takia!

Pieneltä paikkakunnalta lähtöisin olen itsekin ja voin sanoa, että kyllä, markkinat on todella suppeat, joten en ihmettele jos tämä pari toisensa kohtasi. Ja sopivat hyvin toisilleen. Lisäksi tuo puhetyyli "se" tai "tuo" Ilposta on kyllä ihan murteeseen liittyvä juttu, jota etenkin p-karjalan alueella käytetään. Ei siis tarkoita mitään halventavaa asennetta :D

Ehkei Anri mikään suoranainen kaunotar ollut, mutta mun mielestä muuten ihan tosi hauskan oloinen tyyppi ja en ihmettele, miksi Ilpo on hänet valinnut. Varmasti ei tule tylsää. Summa summarum, tavallinen pienen paikkakunnan pariskunta. Tällaisia on ja tulee aina olemaan. Ei kaikkien tarvi olla sellasia hienostuneita solariumissa itteään ennen häitä värjäyttäviä hiustenpidennyseukkoja, joiden häissäkin jokainen kommentti on tarkkaan mietitty ja jutut laskelmoitu. Aitoa menoa oli tämä, sekä hyvässä että vähän huonossakin, mutta sellasta se elämä on!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä