tiistaina 16.10.2012

Olen erittäin kiitollinen YLE:lle näin vähän myöhässä, sillä kiitos teidän kesälomani pelastui, maailmaani tuli uusi fanitettava asia ja kappas kummaa, sarjan myötä minä, ikuinen sinkku, löysin jopa tyttöystävän! Että kiitos tästä kuuluu todella teille, YLE!

Ja taidan tosiaan olla Suomen ainoita Doctor Who -faneja jotka eivät Rosesta niinkään pitäneet. Sillä itsehän näen vain Tohtorin ja Mestarin välisen romanttisen subtextin sarjassa. 900 vuotta ja "I like it when you use my name". Jos tuo oli heteroseksuaalista niin allekirjoittanut on ajan herra.

Tiesittekös myös että sarjan silloinen pääkäsikirjoittaja Russell T. Davies on itse maininnut Mestarin rakastavan Tohtoria?

Mutta siis, pointtini oli se, että älkää nyt sitten hyvät ihmiset lakatko seuraamasta sarjaa Tennantin lähdönkään jälkeen, sillä Smith tekee aivan huipputyötä yhdentenätoista Tohtorina! Melkein menisin sanomaan että Tohtorin hahmo itsessään paranee huimasti. Vaikka Tennantin Tohtoria rakastankin koko sydämestäni. Facebookista löytyy myös ryhmä Doctor Who Finland kaikille niille jotka kaipaavat vertaistukea! Anteeksi mainostus.

Also MOFFAAAAAT! *shakes fist*

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä