sunnuntaina 21.04.2013

Eikös kannatais perehtyä ohjelmaan ennen, ku rupee kirjottaa juttua?

"Tohtori läpikäy ”uudistumisen” – Tohtori muuttuu ulkoisesti, mutta pysyy sisäisesti samana. Puhe- ja pukeutumistyyli muuttuvat, mutta Tohtorin alkuperäinen persoona säilyy." Tohtorin kymmenes inkarnaatio kertoi The End of Timessa siitä, kuinka regeneroitumisen aikana vain hänen muistonsa jää. Luonne voi tosin joskus pysyä hiukan samankaltaisena, mutta jos vaikka vertaa kymmenettä inkarnaatiota yhdenteentoista, niin luonne on täysin eri!

"Doctor Who eli Tohtori on..." Apua ihmiset! Ei sen nimi ole Doctor Who! Se on vaan universumin ensimmäinen kysymys, jonka kysyttyä "the silence will fall" jne.

"Tohtorilla ei ole rakkaussuhdetta Roseen, kuten ei yleensäkään matkakumppaneihinsa..." Ette oo tosissanne. Tohtorin kädestä kasvaneella kopiolla oli Tohtorin muistot ja koko ajatusmaailma ja Journey's endissä ns. "Handy" suutelee Rosea ja jää elämään tään kanssa rinnakaisulottuvuuteen. Ja tuo "kuten ei yleensäkään matkakumppaneihinsa..." ajatelkaapa, vaikka River Songia/Melody Pondia, jonka kanssa Tohtori meni naimisiin ja jolle Tohtori jopa kertoi nimensä. Joo, ei rakkaussuhdetta, ei.

"Vanhoihin hahmoihin ei yleensä palata..., kertoo Pirkka." No, olet aika pälli Pirkka. Rose palasi Journey's endissä ja tulee palaamaan 50 vuotisjaksoonkin. Ja monet muutkin hahmot, joiden luultiin lähteneen sarjasta palasivat, kuten Master.

Kiitos, olen puhunut.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä