maanantaina 01.07.2013

Kiitti vain Yle2 kanavalla oikein vtusti, että ETTE esittäneet viime viikolla Doctor Who yöjaksoa ajallaan. Käytän sanahakua Doctor Who sarjan nauhoittamiseen. Viime viikon yöjakson 28.6.2013 OLISI pitänyt alkaa kello 00:00 ja EPG tiedoissa oli EDELLEEN, että Doctor Who alkaa just tuolloin. Tallentava digiboksi alkoi tietenkin nauhoittamaan just tuohon aikaan. Minulla on useita jaksoja digiboksilla. Nyt kun aloin katsomaan poikkeen näitä jaksoja NIIN mitä huomasin tämän 28.6.2013 yöjakson kanssa. Yks fucking tunti pelkkää jaskaa jalkapalloa sekä vasta tämän jälkeen vähäsen itse Doctor Who:ta. (tallenteiseen tulee +10 minuuttia lisäaikaa).
Omistan mokkula yhteyden, jonka kanssa on ihan turha katsoa Yle Areenasta jaksoa. KOSKA se on yhtä tuskaa. Katsoa kuvaa jonka kuvanlaatu on epätarkkaa suttua ja sitten välillä "lataa" kuvaa ja toistaa jonkun kunnes taas "lataa". Eli lyhyesti katsottuna jakson katsominen on yhtä TUSKAA!!!!!
Tässä on toivomus YLE2 kanavalle JOS ETTE PYSTY ESITTÄMÄÄN YÖJAKSOA AJALLAAN NIIN ÄLKÄÄ ESITTÄKÖ NIITÄ SITTEN OLLENKAA TUOLLAISEN JAKSAN URHEILUN TAKIA!!!

Noh, onneksi on keksitty P2P verkot. :P

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä