maanantaina 04.03.2013

Täysin samaa mieltä Lyyti-tädin kanssa, samanlaisen kuvan minäkin sain näin jälkikäteen kommentteja selatessani etsiessäni vastausta omaan kysymykseeni.

Mutta tulin tänne True Blood tietoa etsimään. Aikoinani näin sarjan ensimmäisen kauden ensimmäisen jakson ja pidin sarjaa hyvänä. Kiinnostuin silloin sarjasta ja päätin alkaa sitä seuraamaan. Kuitenkin toinen jakso jäi minulta jostain syystä välistä. Seuraaminen jäi sitten siihen, sillä haluan katsoa super hyvistä sarjoista kaikki jaksot järjestyksessä. Tänään sitten muistin sarjan uudelleen ja kävin katsomassa Yle Areenasta löytyisikö sieltä hyvällä tuurilla sarjasta mitään, sillä muistelin nähneeni ensimmäisen jakson juuri Ylen kanavalta. Sieltä ei löytynyt kuin 4 minuutin pätkä "Kuinka tehtiin True Blood" tms. ja kuvauksena oli "Yle Areena esittää True Bloodin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden 1.3 alkaen, mutta siihen ei oltu merkitty vuotta? Areenassa ei kuitenkaan ollut yhtään jaksoa, joten tämä tieto lienee vanha?

Kun sitten löysin tänne, kirjoituksestasi en ymmärtänyt, että esittääkö Yle True Bloodin edellisen tuotantokauden (eli nelosen) ennen viidennen aloittamista vai kaikki edelliset tuotantokaudet ennen viidettä? Kirjoituksesi monikon "edelliset kaudet" voi ymmärtää kahdella eri tavalla, kumpi on oikea tulkinta?

1. "edelliset kaudet" eli molempien sarjojen, True Bloodin ja Game of Thronesin, toiseksi uusimmat tuotantokaudet eli True Bloodin neljäs kausi ja Game of Thronesin ensimmäinen kausi
VAI
2."edelliset kaudet" eli molempien sarjojen kaikki uusimpia tuotantokausia edeltäneet tuotantokaudet eli True Bloodin 1., 2., 3. ja 4. kaudet sekä Game of Thronesin 1. kausi.

En mielestäni ole tyhmä, mutta tämä jäi minulle epäselväksi.

Kiitos etukäteen vastauksestasi ja toivoisin, ettet hauku minua rivien välissä idiootiksi, kun en kysymättä tajua.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä