sunnuntaina 02.06.2013

Miika kyllä tuntuu vastaavan aktiivisesti, toivottavasti nämä viestit noteerataan. On varmasti totta, että Ylen pitää pyrkiä tarjoamaan ohjelmaa myös nuorisolle, jotta hekin kokevat saavansa vastinetta maksamalleen Yle-verolle.

Surkeaa vaan, että Eurooppa on täynnä eurooppalaista ohjelmatarjontaa, josta varmasti löytyisi myös nuoremmalle yleisölle tehtyä ohjelmaa vastapainoksi kaupallisten kanavien angloamerikkalaiselle tuotannolle, jota turhan paljon Yle, myös Yle TV2 näyttää. Eurooppalaisten yleisradioiden pitäisi kyetä tarjoamaan muuta kuin suurten amerikkalaisten viihdetalojen tuotantoja. Esim. tänä iltana prime-time aikaan kaksi elokuvaa, molemmat amerikkalaisia. Kotimaista tuotantoa edustaa "perseilyturismia" käsittelevän Märät säpikkäät sarjan jakso. Kerran tuli katsottua ko.ohjelmaa pätkän verran, mutta eipä siinä kovin kummaa sisältöä ollut.

Harvassa ovat saksalaisten ohella ranskalaiset, norjalaiset, hollantilaiset, espanjalaiset, italialaiset tai vaikka puolalaiset sarjat, dokumentit ja erityisesti elokuvat. Jotain on välillä Teemalla ja Femmalla, mutta kyllä se vaan Ylelläkin kotimaisen jälkeen amerikkalaistuotanto on vahvimmin edustettuna.

Bitte, enemmän Eurooppaa Ylelle! Ja krimit takaisin la-iltaan!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä