tiistaina 25.06.2013

Hei George! Mitään kristallipalloa ei ole ja ohjelmia on monenlaisia siksi, että kaikki suomalaiset eivät halua katsoa samoja asioita. Toiset tykkää Sissipuutarhureista, toiset saksalaissarjoista, osa molemmista ja jotkut tykkää vielä jostain muusta. Myös niillä ohjelmilla, joita et itse katso, on omat katsojansa. Sellainen ohjelma, jolla ei yhtään katsojaa ole ei varmasti pysy ruudussa pitkään.

Netissä onkin ollut jonkin verran äänestyksiä ohjelmistoista. Viimemmäksi School's Out. Niitä varmaan tulee lisääkin. Mutta se on korjattava, että nettiäänestys ei kerro, mitä "kansa" haluaa. Huomattavan pieni osa tv-katsojista osallistuu äänestyksiin. Pelkästään äänestyksillä ei oikein voi koko ohjelmistoa rakentaa!

Ylen tehtävä on palvella kaikkia - myös nuoria-aikuisia vaikka näillä olisi perinteisestä poikkeavia tapoja katsoa. Ylen tv-kanavia voi katsoa myös Yle Areenan kautta, eli perinteinen televisio ei ole välttämättömyys Kakkosenkaan katsomiseen.

Olen samaa mieltä, että tämä vuosituhat tarjoaa paljon aivan uusia haasteita ja TV2 näyttää yhä ylpeänä myös saksalaissarjoja.

Seuraavaa Ketun jaksoa (7.7. kello 21!) innolla odottaen, Tsuua / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä