maanantaina 26.08.2013

^ ^ ^ ^ ^ Vaikka kommenttisi onkin kärjistys, todettakoon ettei lähimainkaan 90% Ylen tarjonnasta perustu rikoksen ympärille. Mutta tässäkin olevien kommenttien perusteella aihepiiri kiinnostaa ja kuten sanot, koko kansan Ylen pitää tarjota ohjelmistoa kaikille suomalaisille.

Lutherin Areena-tiedostossa oli häiriö, joka on korjauksessa paraikaa.

Pitää paikkansa, että kaksi jalkapallolähetystä ja Tartu Mikkiin -erikoisosa siirtävät kolme viimeistä Lutheria, jotka esitetään 20.9. lähtien. Tosin ei muu ohjelmisto Lutheria sentään taas jyrää, vaan 11/14 jaksoa on näytetty asianmukaisesti joka perjantai.

Olen aivan samaa mieltä siitä, ettei näin pitkä tauko ole jatkuvajuonisessa sarjassa hyvä juttu ja pyrimme ilman muuta moisia välttämään. Kakkonen on kuitenkin määritelty Ylessä tapahtumaurheilun pääkanavaksi ja sen vuoksi joskus joudutaan tekemään kompromisseja.

Ihan B-sarjan ottelusta ei tällä viikolla ole kyse, vaan Euroopan Super Cupin huippuottelusta, jossa kohtaavat Bayern München ja Chelsea. Mutta ymmärrän kyllä, ettei moinen välttämättä Lutheria ystäviä lohduta. Emme voi kuin toivoa kärsivällisyyttä!

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä