tiistaina 14.01.2014

Erätulilla-tuottaja Sari Sirkiä vastaa:

Kiitos kommenteista.

Mikko Peltola on ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut juontaja. Hänen kokemuksensa metsästyksestä ei ole vielä kovin laaja, mutta harrastus on hänelle silti tärkeä. Kalamies hän on ollut lapsesta saakka sekä kova ulkoilmaeläjä.

Erätulilla on laajentanut eräilyn koskemaan myös muita ei niin perinteisesti koettuja ulkoilmaelämää koskevia lajeja.

Ulkoilmasta voi nauttia monella eri tavalla ja jokainen tapa on yhtä hyvä. Erätulilla haluaa tarjota elämyksia kaikilla ulkoilun alueilla.

Peurajahdissa oli mukana Jari Salonen, yksi Erätulien kokeneimmista jahtitoimittajista.

Hänen kanssaan olemme saaneet olla vuosien saatossa monessa mukana. Kun yksi mies on kuvaajana jahtiporukassa, on tuuria, kenen kohdalle saalista sattuu tai edes eläimiä näkyy.

Jahdissa on myös monen metsästäjän kohdalla kyse ulkoilman ja luonnon elämyksestä. Mielestäni tässä oli hienosti kuvattuja kuvia, jotka poimittiin jahtimiehen passipaikan läheisyydestä, saalista odottaessa.

Ymmärrän hyvin tarpeen pidemmille pätkille. Jokainen jonka ominta aihealuetta näytetään, jaksaisi katsella juttua vaikka kuinka pitkää. Me teemme rajoitettua ohjelmapaikkaa ja pyrimme tarjoamaan myös muille aiheille näkyvyyttä.

Erätulilla on vuosien saatossa muuttunut.

Ymmärrän hyvin, että ohjelman nimen perusteella voi odottaa myös enemmän perinteistä eräilyä. Ulkonaliikkuminen ja luonnosta nauttiminen on eri ihmisille erilainen kokemus.

Erätulilla on laajentanut ohjelmatarjontaa niin, että myös muut ulkoilmaihmiset saisivat näkyvyttä ohjelmassa. Haluamme ennenkaikkea tarjota elämyksiä eri ulkoiluun liittyviltä alueilta.

Harras halumme on saada ihmiset liikkumaan ja nauttimaan luonnosta sen eri muodoissa. Itse tuottajana joudun miettimään aina jokaisen lähetyksen kohdalla, onko tuote sellainen kuin meiltä on tilattu.

Toivonkin että myös muut ulkoilmajutut jaksaisivat kiinnostaa katsojia, vaikka se ei suoranaisesti olisikaan ominta aluetta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä