tiistaina 14.01.2014

No joo, olen kyllä jostain syystä pyrkinyt katsomaan kaikki Satuhäät ohjelmat vuosien varrella ja jotakuinkin jokaisen jakson lopussa mietin samaa, miksi ei hääparista välity aidon onnen ja rakkauden tunnetta? Ihan yksittäisiä pareja vuosien varrella on ollut, joista on huokunut aito ilo ja onni. Usein tässä on ollut näitä nuoria pareja, nuoria jo lapsen saaneita pareja tai muita vastaavia, joille naimisiin meno tuntuu olevan lähinnä pakko koska niin vain "kuuluu tehdä".
Eilisen jakson morsian oli jollain tapaa luonteeltaan viehättävän oloinen... viimeisen kommenttiin asti. Eikai nyt häissä aleta puhumaan siitä että mitä jos toinen pettää? Siinä kohtaa hän paljasti oman nuoruutensa ja epävarmuutensa. Mielestäni hän oli myös aidosti pirtsakan oloinen ja ymmärrän hänen loukkaantumisensa sulhoa kohtaan joka "vähätteli" kynttilöiden sytyttämisen merkitystä.
Mutta, niinkuin jo totesin, se aito rakkaus ei ihan välittynyt tästä parista, hyvää jatkoa heille siltikin. Ja seuraavakin jakso on pakko katsoa...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä