maanantaina 03.02.2014

Itsekin kaipaan ihan "normaaleja" häitä ja pareja, jotka menevät esim. ensimmäistä kertaa naimisiin. Lapsiakaan ei tarvitsisi ennestään olla. Ja missä ovat ne parit, jotka ovat olleet kauemmin kuin vuoden tai kaksi yhdessä ennen papin aamenta?

Itselle häät eivät ole enää ajankohtaiset, mutta kun menin naimisiin mieheni kanssa, olimme olleet yhdessä 7 vuotta, joista 2 kihloissa eikä lapsia ollut vielä silloin olemassa. Olin naimisiin mennessäni 25v. ja mieheni 29v. Olemmeko jotenkin harvinainen pari, koska olemme menneet naimisiin vähän pidemmän yhdessäelon jälkeen ns. nuorella iällä? Semmoisen fiiliksen ainakin saa, kun näitä satuhäitä katselee.

Mutta summa summarum, ilmeisesti tarkoituksena onkin hakea mahdollisimman erikoisia tai tavallisuudesta poikkeavia häitä ja pareja ko. ohjelmaan. Ikävä suuntaus mielestäni, miksi niitä ns. normaaleja häitä/pareja ei voida ottaa mukaan? Ihan vaikka fifty fifty -periaatteella.. Aika kevytmielisen kuvan avioliitosta nämä nyt esitetyt jaksot ainakin minulle antavat.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä