You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

Inhimillinen tekijä syksyllä 2011

Ajankohtaista

Inhimillinen tekijä syksyllä 2011

Julkaistu perjantaina 23.09.2011

YLE Kuvapalvelu

TV2 sunnuntaisin 25.9.2011 alkaen klo 21. Uusintatiedot ohjelmaoppaassa. Jaksot katsottavana YLE Areenassa vuoden ajan tv-esityksestä koko maailmassa.

-Inhimillinen tekijä kutsuu taas katsojia uusien koskettavien ohjelmien äärelle, sanoo ohjelman toinen vetäjä Anne Flinkkilä.

Ensimmäinen uuden jakson aihe on rankka, mutta tärkeä. Tunnettu politiikan vaikuttaja Esko Seppänen kertoo poikansa Kaapon sairastumisesta ja menehtymisestä harvinaiseen sappitiehyen syöpään.

Sairauteen ei ole parantavaa hoitoa, mutta kivunlievityksen luvattiin loppuvaiheessa toimivan. Toisin kuitenkin kävi ja Seppänen on nyt päättänyt ottaa missiokseen puhua ja vaatia kaikille kivunlievitystä ja ihmisarvoista loppuelämäää.

Inhimillisen tekijän syksy pureutuu lisäksi työperäiseen ihmiskauppaan, pohtii nuoren ihmisen elämää onnettomuuden jälkeen, uskonnollisesta yhteisöstä irtautumista ja ADHDn ja vanhemmuuden kokemuksia. Vieraina nähdään sekä tunnettuja julkisuuden henkilöitä että tavallisia ihmisiä.

Eli taattua laatua, syvällisiä kokemuksia ja elämän käännekohtia on luvassa. Tänä syksynä monella aiheella on myös vakava yhteiskunnallinen ulottuvuus.

Ohjelmaa vetävät vuoroviikoin Anne Flinkkilä ja Sari Valto, joka aloitti keväällä Helena Itkosen eläkkeellejäämisen jälkeen.

-Sari on päässyt hienosti mukaan ohjelmaan ja meistä on tulossa hyvä tiimi, ohjelmaa myös tuottava Flinkkilä sanoo.

Inhimillisen tekijän kotisivut

Helena Itkosen jäähyväishaastattelu


Muualla Yle.fi:ssä