True Bloodin kolmas kausi aikaistuu helmikuulle 2011

Ajankohtaista

True Bloodin kolmas kausi aikaistuu helmikuulle 2011

Julkaistu torstaina 18.11.2010

YLE Kuvapalvelu

Aiemmin ehdittiin jo ilmoittaa, että True Bloodin kolmas tuotantokausi nähdään TV2:ssa kesällä 2011. Kauden esittäminen vapailla kanavilla aikaistuu kuitenkin huomattavasti, kun aloitammekin sen jo 14.2.2011.

- Kävimme sopimuspaperit uudestaan läpi ja aikaistimme esittämistä niin paljon kuin sopimus sallii. Ratkaisuun vaikutti myös se, kuinka kiihkeästi sarjan ystävät kolmatta kautta janosivat, kanavapäällikkö Ilkka Saari toteaa.

Kolmannen kauden aikana Sookie ja Bill kohtaavat entistäkin uhkaavampia vaaroja vampyyrikuninkaista ihmissusiin, ja jopa pariskunnan rakkaus on koetuksella.

Lisäksi Sookien erityiskykyjen alkuperä avautuu, Tara käy läpi lähes kiirastulen, Jessica totuttelee elämään vampyyrina, Sam kohtaa sukunsa ja Jason on...no, Jason...mutta eipä paljasteta vielä sentään ihan kaikkea!

Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 19.11.2010

Niinpä, viisas veto, fanit eli katsojat kun siirtyvät muuten mieluummin bittorrent-verkkojen asiakkaiksi.

lauantaina 20.11.2010

Noo, eivät torrentit sentään ainakaan vielä broadcast-tv:tä uhkaa.

Vaikka jätettäisiin laillinen-laiton-näkökulma kokonaan pois, ihmiset haluavat edelleen yhteisiä, samaan aikaan tarjolla olevia kokemuksia ja puheenaiheita, joiden tuottamisessa tv on yhä ylivertainen media.

Tästä on tarjolla aivan uuttakin tutkimustietoa...

Katsojamäärien osalta True Blood edustaa Kakkosella muuten aivan marginaalia, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö sarjan fanit olisi meille tärkeitä - siksi aikataulumuutos osin tehtiinkin!

Miika / TV2

keskiviikkona 24.11.2010

Loistavaa! Ei tarvitsekaan tuskailla kesään asti, kiitos paljon!!!

tiistaina 30.11.2010

Monenkohan aikaan illasta sitä tullaan esittämään ja minä päivänä?

tiistaina 30.11.2010

Esityspaikka on varsin todennäköisesti sama kuin aiemmin eli maanantai klo 22.35.

keskiviikkona 01.12.2010

EI OLE TOTTA!! ihanaa<33 True Blood on paras sarja ever ja nyt kun se alkaaki jo parin kuukauden päästä nii voieii mikä tunne! Kiitos kamalasti tästä päätöksestä. Jouluksi ostan 1 kauden ja toisenki ehdin varmaan juuri sopivasti katsoa ennen ystävänpäivää. Vielä kerran, kiitoskiitoskiitos <3 =))

torstaina 02.12.2010

Hei!

Kiitos kiitos tuhannesti kun aloitatte esittämisen jo helmikuussa 3 tuotanto jaksot True Bloodin sarjasta :)

Hyvää Joulun odotusta!

lauantaina 04.12.2010

KIITOS!! :D

sunnuntaina 12.12.2010

Ihanaa kun ei tarvi ennään oottaa kauaa!! kiitos kakkonen kun aikaistitta sarja esitystä!!

perjantaina 17.12.2010

Tuhannet kiitokset! Elämä alkaa taas 14.2. :D hihihihiiiii

torstaina 30.12.2010

Aivan mahtava veto Yleltä, kiitos!!!

sunnuntaina 02.01.2011

IHANAA!! <3<3<3<3 vihdoin tulee true blood! <3 oon odottanut tätä jo ´-´ KAUAN!!!

tiistaina 04.01.2011

Ihanaa, ihanaa, ihanaa....
Päivän piristys kun nyt luin, että sarja jatkuukin jo helmikuussa! KIITOS :)! Sarjaa kun on ehtinyt kaipailla tässä jo kovasti :).

keskiviikkona 05.01.2011

Juuri tänään mietin että milloinhan mahtaa kolmas tuotantokausi pärähtää käyntiin kakkosella ja tämä oli kyllä mahtava uutinen! Aivan loistava sarja ja hyvä lähetysaika. YLElle hatunnosto! :)

perjantaina 07.01.2011

Niin mahtavaa!! Joulun aikaan luin ensimmäiset 3 suomennettua kirjaa enkä malta odottaa että kohta pääsen näkemään taas Ericin :)))))

lauantaina 08.01.2011

Miekin omistan kolme tähänastista suomennosta kirjoista ja juuri luin neljännen kirjan englanniksi ja muutkin aijon tässä tulevaisuudessa lainata, on sitten hauskaa ostaa ne suomeksi ja katsoa vielä televisio-versiokin. =)
Haha, sama, Ericin takiahan True Bloodia niin armollisesti seuraan ;) Sekä tietysti Pamin, Lorenan, Russelin, Jessican, Franklinin ja keitä muita ihania hahmoja sarjassa onkaan..
Mutta siis juu, paljon uusia MAHTAVIA hahmoja ja näyttelijöitä tuttujen ja ihanien "vanhojen" lisäksi. Ja pitäähän joka vampyyrisarjassa pari mielipuolta olla.
Täytyy vielä mainita, että kolmas kausi on tähänastisin suosikkini, upea kausi kokonaisuudessaan ja paljon yksittäisiä pommeja tunneskaalan kaikista osa-alueista.
Esimerkiksi Russelin tv-seikkailu näin nopeasti poimittuna. ='DD

keskiviikkona 19.01.2011

Aivan upeaa, kiitos!

perjantaina 21.01.2011

Hienoa!

Juuri katselin millä aikataululla C+:lla tuo kolmaskausi lähtee alusta (1,2 ja 5.2). Ajattelin kanavan avaamisen ajoittaa siihen. Nyt ei tarvitse tehdä sitä viellä kuun alussa. :)

tiistaina 25.01.2011

Kiitos paljon aikaistamisesta!!!!

keskiviikkona 26.01.2011

Erittäin hieno uutinen! Melkoinen ystävänpäivälahja meille katsojille :)
Tämä sarja on niin loistavasti tehty! Harvinaisen hyvää, kaunista, yllätyksellistä, kieroutunutta, laadukasta, riippuvuutta aiheuttavaa tv:tä!

maanantaina 31.01.2011

Suosittelen lämpimästä kolmatta tuotantokautta! Tuli katsottua kausi neljässä päivässä. Itse odotan jo tuskissani neljättä mutta siihen taitaa vielä mennä aikaa. Kolmas kausi jäi NIIN "jännään" paikkaan että HUH!

maanantaina 31.01.2011

Joo tänään näin ihan lopun mainoksesta, ja oli pakko tulla heti tarkistaa, että jatkuisko sittenkin jo ennen kesää. Ihan mahtavaa!!!! True Blood on tosi hyvä sarja, ja oon ootellu kolmatta kautta jo innolla! Mahtavaa, että aikaistettiin esitystä. Todella suuren suuri kiitos YLE:lle!! Ihanasti tehty! <3

keskiviikkona 02.02.2011

Juuri kun tulen etsimään infoa Tru Bloodin esitys ajasta... kohtaan iloisen uutisen ja ihanuus jatkuu alle kahden viikon kuluttua :D IHANAA IHANAA IHANAA

maanantaina 07.02.2011

Kiitos!! Kolmas kausi onkin paras tähän mennessä, joten innolla olen odottanut, että TV:stä pääsee sitä katselemaan!

tiistaina 08.02.2011

Suuri Kiitos Yle! Kerrassaan mahtavaa, että parhaan TV:stä tulevan sarjan kolmas tuotantokausi näytetään jo nyt! Ja toivottavasti jatkoakin seuraa... :-)

tiistaina 08.02.2011

Aika jännä jos tämän katsojamäärät ovat marginaalia? Olisko väärä kanava?
Itse lopetin Ylen katsomisen ja siirryin torrentteihin, kun urheilulähetykset alkoivat siirrellä sarjan esitysaikoja.

keskiviikkona 09.02.2011

Kiitos yle :) tätä on jo odotettu takaisin ruutuun

maanantaina 14.02.2011

Harmi, ettei tätä ole suuremmin mainostettu missään. Olen ehtinyt katsoa kolmannen kauden jo kahdesti läpi, kun en jaksanut odottaa ensi kesään asti. Helmikuuhun olisin jaksanut odottaa, jos olisin tiennyt.

tiistaina 15.02.2011

Tuli muuten mieleen, että kun te kai näette siellä paljonko sarjalla on katsojia, niin kuuluuko kyseiseen lukuun vain ns. live-katsojat, vai myös tallentajat jotka siis katsovat ohjelman myöhemmin? Eli näettekö katsojamäärässä myös ne, jotka nauhoittavat sen tallentavalla laitteella, vai pelkästään ne, jotka katsovat kanavaa tiettyyn aikaan? Toivottavasti ymmärsitte :)

tiistaina 15.02.2011

Moi Laura,

saamme kattavat tilastot molemmista. Joka aamu tulee yliyönraportti edellisen päivän katsojaluvuista. Tasan viikon kuluttua saapuu raportti, jossa kerrotaan lähetystä seuraavien seitsemän päivän aikana tapahtuneesta katselusta (eli nuo tallennetut).

Miika / TV2

keskiviikkona 16.02.2011

Vahingossa vaihdettiin kanavaa maanantaina ja sieltä tulikin aivan uusi True Blood jakso. Olin ihan missanut että alkoi jo nyt. Tuleeko nämä uusintana jonakin päivänä, niin kuin ennen perjantaisin tuli? Jäi puolet alusta näkemättä. Kiitos mahtavasta sarjasta!

maanantaina 21.02.2011

Miksi kolmatta kautta ei ole mainostettu missään? Todella huonosti markkinoitu.

tiistaina 22.02.2011

Riippuu siitä, mitä markkinoinnilla tarkoitat.

Kauden alkaminen huomioitiin ainakin lehdistössä todella hyvin.

Lisäksi olemme puffanneet True Bloodia mm. sarjan Facebook-sivuilla, Ylen verkossa ja kanaviemme ohjelmaväleissä.

Jälkimmäisissä emme tosin ihan yhtä paljon kuin kaupalliset, jotka ajavat markkinointia säännöllisesti 12 minuuttia per tunti.

YLE keskittyy esittämään ohjelmia.

Miika / TV2

tiistaina 03.05.2011

Mainitsit että "Saatte kattavat tilastot". Onko nämä vielä sillä tavalla tehtyjä että joissain kodeissa on laitteet johon syötetään mitä ohjelmaa katsotaan (ja siitä tilastollisesti lasketaan koko katsojamäärä) vai onko nykyään jo todelliset katsojaluvut?

tiistaina 03.05.2011

Hei,

Olisiko mahdollista tiedottaa sarjan lähetysaikaan liittyvistä muutoksista etukäteen edellisen jakson lopussa? Eilen tuli katkera pettymys, kun sarjan tilalla esitettiin jääkiekkoa. Tiedote voisi tulla tekstinä lopputeksteissä.

- Mano

tiistaina 03.05.2011

Joo, samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, kun joka vuosi on sama juttu, että suosikkisarja siirtyy lätkän takia. Voisi siitä edes kertoa etukäteen.

SookieFan

tiistaina 03.05.2011

Mano ja SookieFan:

Muutosten kertominen lopputeksteissä ei valitettavasti ole mahdollista. Ohjelmat ja niiden lopputekstit valmistuvat viikkoja, joka kuukausia ennen lähetystä, kun taas urheilujen aiheuttamat ohjelmistomuutokset voivat tulla eteen hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

Näin ollen hyvissä ajoin lopputeksteihin liitetyt tiedotteet eivät kuitenkaan pitäisi aina paikkaansa. Kakkosen True Blood -sivuilta asia on käynyt kyllä ilmi. Lisäksi kuuluttajat ovat tietääkseni kertoneet tilanteesta ruudussa. Muutostieto on löytynyt myös tv-oppaasta, teksti-tv:stä, lehtien tv-sivuilta...

Jarze:

Toistaiseksi edellisellä tavalla. Finnpanelin sivuilla (http://www.finnpanel.fi/tv.php) on lisäinfoa.

Miika / TV2

perjantaina 13.05.2011

Olen tässä pari viikkoa ihmetellyt, mitä v***** sarjalle tapahtui? Jäikö se kenties kesälomalle tai onko kuun pilkut taas väärässä asennossa... mutta syyllinen onkin taas kerran lätkä.

Olisi kiva kun olisi THE paikka, missä näistä muutoksista kerrotaan. Ainakin tieto pitäisi olla Areenassa, kun se on SE paikka, mihin menee missattuaan taas kerran lähetyksen sen uunon lähetysajan takia. Nyt siellä pyörii vain se traileri, jossa biljoona katselukertaa.

perjantaina 13.05.2011

Sekä Areenaa että ohjelmiemme verkkolöydettävyyttä ja mm. tauoista tiedottamista ollaan kehittämässä vielä tämän vuoden aikana.

Näillä Kakkosen sivuillahan tauosta on kyllä kerrottu, mutta otan Areena-pointin esiin asiaankuuluvalla foorumilla.

Miika / TV2

lauantaina 14.05.2011

Hei,

True Bloodin 4. kausihan alkaa Jenkeissä tänä kesänä (26. kesäkuuta). Milloin se nähdään YLE:llä vai onko vielä liian aikaista puhua koko asiasta?

lauantaina 14.05.2011

On. Minullakaan ei ole vielä mitään tietoa esitysajankohdasta.

Uskoisin, että aikaisintaan ensi vuonna, koska edellisten kausien tapaan neljännen esittänee Suomessa ensin Canal plus.

Miika / TV2

maanantaina 23.05.2011

joko 3 kauden jaksot päättyivät telkkarissa.tänään esim. ei tule true blood klo.22.35?

maanantaina 23.05.2011

Kyllä, kolmas kausi loppui 16.5. ja tänään alkaa uusi sarja Rush

Miika / TV2

maanantaina 23.05.2011

Kiitos Ylelle True Bloodin esittämisestä! Mahtavaa!
Onko tietoa/suunnitelmaa neljännen kauden alkamisesta, tai onko neljäs kausi ylipäätään tulossa Ylelle esitykseen?

maanantaina 23.05.2011

Anteeksi, en huomannut aiempaa vastaustasi. Näinköhän Trubie kestää ensivuoteen edes dvd:n voimalla...

Kiitos, paitsi True Bloodista, myös tästä foorumista ja asiallisista, sekä nopeista vastauksista!

maanantaina 13.02.2012

koska neljäs kausi alkaa ylellä??

kiitos


Muualla Yle.fi:ssä