Kotikadun Mirja Mäkimaa Uuteen päivään

Ajankohtaista

Kotikadun Mirja Mäkimaa Uuteen päivään

Julkaistu perjantaina 16.11.2012

YLE Kuvapalvelu

Draamakomedia Uusi päivä saa joulukuun lopulla monille tutun uuden hahmon, kun Kotikadun Mirja Mäkimaa (Inka Kallén) siirtyy lääkäriksi Virtauksen kaupunkiin.

Kyseessä ei ole cameo-rooli eli pikainen näyttäytyminen, vaan Mäkimaasta tulee osa Uuden päivän vakiokastia. UP:n HP Latvala (Teemu Palosaari) ehti puolestaan jo vierailla Kotikadussa, jonka viimeinen jakso nähdään 8. joulukuuta.

Hahmon siirtyminen sarjasta toiseen on erittäin harvinainen ilmiö koko tv-historiassa. Spin-offeja eli jossakin ohjelmassa esiintyneen hahmon ympärille rakennettuja uusia sarjoja on kyllä tehty paljonkin - joskus, kuten Frasierin tapauksessa, jopa edeltäjää (Cheers) suuremmalla menestyksellä.

Mutta Kotikatu ja Uusi päivä ovat pitkään samanaikaisesti pyörineitä sarjoja, ja Mirja Mäkimaan myötä Kotikadun maailma siis pysyy tietyllä tavalla hengissä pitkäaikaisen suosikin päättymisen jälkeenkin.

Uuden päivän kotisivut

Asiasanat:

Kommentit

lauantaina 08.12.2012

Toivottavasti uusi päivä ei tule yhtä huonoksi sarjaksi kuin kotikatu oli loppua kohti.NYT UP on hyvä.mutta pahoin pelkään.että huononee kuten kaikki YLEn ohjelmat!

keskiviikkona 02.01.2013

miksei up:tä tuu nyt? ja milloin sitä taas tulee? :)

lauantaina 27.04.2013

hyvää sarja


Muualla Yle.fi:ssä