Komisario Borowski - mies Rikospaikalla

Kakkonen kertoo

Komisario Borowski - mies Rikospaikalla

Julkaistu torstaina 06.10.2011

YLE Kuvapalvelu

TV2 torstaisin 6.10.2011 alkaen klo 22.35. Jaksot katsottavana YLE Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Joka sunnuntai klo 20.15. kuusi-kymmenen miljoonaa saksalaista kokoontuu, usein koko perheen voimalla, katsomaan rikossarja Tatortin uusinta jaksoa. Kakkosella nähdään loppuvuoden aikana kolmetoista vuosina 2006-2011 valmistunutta pitkän elokuvan mittaista Tatortia, joista kaksi on ohjannut pitkään Saksassa työskennellyt Hannu Salonen (kuvassa yllä).

- Tatort on leimallisesti saksalainen ilmiö. Vaikka elokuvat esitetään samalla ohjelmapaikalla, kyseessä ei ole yhtenäinen sarja, vaan monella osavaltioilla on omat Tatortinsa. Paikallisen tv-yhtiön resurssit vaikuttavat siihen, kuinka useaa Tatortia osavaltiossa tehdään. Jokaisen Tatortin keskuspaikkana on joka tapauksessa joku kaupunki ja siellä toimivat tutkijat, ja yleensä kuhunkin kaupunkiin sijoittuvaa Tatortia tehdään kaksi jaksoa vuodessa, yhteensä kahdeksan Tatortia vuodesta 2004 lähtien ohjannut Salonen taustoittaa.

Kakkosella esitettävien jaksojen keskuspaikkana on Itämeren rannalla sijaitseva Kielin kaupunki ja päähenkilönä komisario Klaus Borowski (Axel Milberg). Jaksojen joukossa on myös vuonna 2009 Suomessa kuvattu Borowskin tango (esitys 1.12.), jonka Salonen on ohjaamisen ohella myös käsikirjoittanut.

- Minultahan koko ajatus Suomessa tapahtuvasta jaksosta tuli, ei kukaan muu sellaista ideaa olisi alkanut ajaa. Jotenkin vain ajattelin, että Borowski sopisi hahmona hyvin Suomeen. Itämeri-yhteyden myötä suunnitelmassa oli oma logiikkansa, jota ei välttämättä olisi ollut Etelä-Saksassa kuvatussa Tatortissa.

Vaikka Tatort on pitkäaikainen tv-instituutio, yksittäisissä elokuvissa on Salosen mukaan yllättävänkin paljon liikkumavaraa sekä aiheen että toteutuksen suhteen.

- Tiukkaan formaattiin rajoittamisen sijaan tuotantoportaassa jopa toivotaan, että ohjaajilla olisi oma käsiala. Tatort onkin ohjaajalle todella kiitollinen konsepti, koska sen sisällä voi tehdä lajityyppimielessäkin vaikka mitä, yhteiskunnallisesti kantaa ottavista sosiodraamoista genresekoituksiin, joista itse eniten pidän.

Hannu Salonen päätti jo 13-vuotiaana, että haluaa elokuvaohjaajaksi. Hän haki heti lukion jälkeen Taideteollisen korkeakoulun elokuvapuolelle, mutta ovet eivät auenneet. Palo alalle oli kuitenkin niin kova, että Salonen suuntasi saman tien ulkomaille ja pääsi berliiniläiseen elokuvakouluun sen historian nuorimpana oppilaana.

- Kouluaikana me opiskelijat kuvittelimme, että tv:stä tulee pelkkää sontaa. Jälkikäteen huomasimme, että televisio ei ainoastaan takaa leipää, vaan että siellä voi tehdä vaikka mitä. Itsestähän se on kiinni.

Televisio on muutenkin ollut Saloselle tietoinen valinta: paitsi että innovatiivisimmat jutut tehdään tällä hetkellä Yhdysvaltojen tapaan tv:ssä eikä elokuvissa, nuori ohjaaja halusi myös, että hänen töillään olisi yleisöä.

- Tein tavallaan päätöksen kaupallisen elokuvan puolesta. Diplomityöni Downhill City keräsi hyviä arvioita ja menestyi monilla festivaaleilla, mutta yleisöä se ei juuri saanut. Itse en missään vaiheessa halunnut olla mikään taitelijaguru, joka tekee elokuvia vain itselleen, vaan enemmänkin työmyyrä. Todettakoon, että saksalainen tv-bisnes on kyllä melkoinen haiallas, eivätkä kaikki halua tai kynene sen edellyttämään spagaattiin taitelijan ja palkkasoturin välillä.

Borowski-sarja alkaa Salosen ohjauksella Varastettu vauva. Sarjassa on myös kaksi Henning Mankelli ideaan pohjautuvaa osaa.

- Klaus Borowski on intellektuelli hahmo, joka lähestyy asioita aina älyllisesti ja on siinä mielessä vähän etäinen. Saksassa Borowski jakaa mielipiteet, jotkut rakastavat, toiset eivät voi sietää – mikä ei ole ohjaajalle ainakaan tylsä lähtökohta!

Hannu Salonen on rikossarjojen erikoismies. Niihin liittyen tekeillä on suomalaisittain jotain vielä Rikospaikalla-sarjaakin kiinnostavampaa...

-Meillä on tuottaja Klaus Heydemannin kanssa suunnitteilla projekti, jonka yhteydessä puhutaan kymmenien miljoonien eurojen tuotantovolyymistä, Salonen vihjaa.

YLE Kuvapalvelu

 

Jaksokuvaukset

 

6.10. Varastettu vauva (Sternenkinder)

Tulevaa isää kohtaa kotona järkyttävä näky: hänen viimeisillään raskaana ollut vaimonsa löytyy verissään kylpyammeesta. Jäljistä päätellen vauva oli leikattu irti naisen kohdusta, mutta lapsesta ei löydy jälkeäkään. Komisario Borowskin vaisto kertoo, että heidän tulee etsiä naisepäiltyä. Alkaa kiivas kilpajuoksu syyllisen löytämiseksi. Onko jollekulle ilmestynyt vauva ilman raskauden tuottamaa vaivaa? Juttu muuttuu yhä mutkikkaammaksi, kun uhrin lähipiirissä tapahtuu uusi verityö. Peittelikö murhaaja jälkiään?

Rooleissa: Axel Milberg, Mehdi Moinzadeh, Maren Eggert, Frieda Jung, Alim Zainalow. Käsikirjoitus: Orkun Ertener. Ohjaus: Hannu Salonen. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2006.

13.10. Mies yli laidan (Mann über Bord)

Komisario Borowski palailee laivalla kalareissulta Ruotsista yhdessä ystävänsä kanssa, kun laivan perämies lähestyy häntä huolineen. Laivan kapteeni on kadonnut matkan aikana aivan kuin maan nielemänä - tai meren. Borowskin lomanen saa työlään käänteen, kun hän joutuu tositoimiin. Minne katosi Itämerta halkovan laivan kapteeni, mies jota työtoverit kilvan kehuvat miellyttäväksi ja tunnolliseksi henkilöksi? Jokin yhtälössä mättää, mutta mikä?

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Thomas Kügel, Catrin Striebeck, Ingar Sigvardsdotter, Peter Haber, Volker Zack Michalowski. Käsikirjoitus: Dorothee Schön. Ohjaus: Lars Becker. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2006.

20.10. Vaikenemisen jälkeen (Ende des Schweigens)

Avomerellä kelluvasta hylätystä purjelaivasta löytyy nuoren naisen henkilökohtaisia tavaroita, mutta ei jälkeäkään omistajasta. Tapausta pidetään itsemurhana, mutta vaisto kertoo Borowskille muuta. Uhri tunnistetaan naiseksi, jonka koti on kuurattu merkillisesti putipuhtaaksi, ja seiniltä puuttuu valokuvia. Keitä kuvissa oli ja miksi ne on poistettu? Naisen nuorempi sisar vaikuttaa oudon hermostuneelta, ja Borowski arvelee hänen tietävän asiasta enemmän kuin hän on halukas kertomaan.

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Thomas Kügel, Thomas Heinze, Anna Brüggemann, Susanne Lothar, Sandra Nedeleff, Kristina Walters. Käsikirjoitus: Jörg von Schlebrügge. Ohjaus: Buddy Giovinazzo. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2007.

27.10. Pelon mahti (Die Macht der Angst)

Kielin kaupungissa tapahtuu surmatyö, joka järkyttää koko yhteisöä. Mies ammutaan autoonsa keskellä kirkasta päivää. Miksi tavallinen perheenisä ammuttiin autoonsa? Oliko tarkka-ampuja häiriintynyt yksilö, joka valikoi uhrinsa sattumalta? Jääkö tapaus ainoaksi laatuaan vai onko terrorismi rantautumassa Pohjois-Saksaan? Komisario Borowski ymmärtää pian, että käsissä on hankala ja vaarallinen juttu, joka hänen on kyettävä ratkaisemaan pian; ennen sitä kukaan ei voi levätä rauhassa. Mutta vastapuoli on vaarallinen, julma ja tehokas - ja koko ajan edellä tutkijoiden liikkeitä.

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Thomas Kügel, Jan Peter Heyne, Michael Gwisdek, Michael Brandner, Mareike Carrière, Tetje Mierendorf. Käsikirjoitus: Thomas Kirchner, Joachim Scherf. Ohjaus: Florian Baxmeyer. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2007.

3.11. Neito nummella (Borowski und das Mädchen im Moor)

Varakkaan tehtaanomistajan 17-vuotias tytär katoaa jäljettömiin. Viimeiset havainnot hänestä on tehty kaupungin läheisellä nummella, jonne jäljet päättyvät. Borowskin tutkimukset eivät aluksi tuo esiin mitään rikokseen viittaavaa. Päinvastoin, tyttö tuli huonosti toimeen isänsä uuden vaimon kanssa ja karkasi ehkä kotoaan mielenosoitukseksi. Poliisipsykologi Frieda Jung tekee omia selvityksiään, ja pian hänelle alkaa muodostua kuva onnettomasta tytöstä, jolla ei ollut yhtään ystävää. Mutta oliko hänellä vihollinen, ja liittyykö katoamiseen sittenkin rikos?

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Thomas Kügel, Andreas Schmidt, Maria Schrader, Jan Peter Heyne. Käsikirjoitus: Sascha Arango. Ohjaus: Claudia Garde. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2007.

10.11.Yksinäiset sydämet (Borowski und die einsamen Herzen)

Kaksi toisilleen vierasta miestä surmataan ja teot muistuttavat toisiaan. Iskeekö tekijä kolmannen kerran? Miehiä yhdistää se, että molemmat ovat etsineet itselleen naisseuraa treffipalvelusta. Frida Jung ja Borowski arvelevat, että joku etsii uhreja, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Kuinka ollakaan, komisario Borowski tuntuisi täyttävän ehdot. Entä jos hänkin pistäisi ilmoituksen vetämään - löytäisivätkö tutkijat murhaajan epäortodoksisella menetelmällä?

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Thomas Kügel, Gabriela Maria Schmeide, Jan Peter Heyne. Käsikirjoitus: Thomas Schwank. Ohjaus: Lars Jessen. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2008.

17.11. Täydellinen maailma (Borowski und die heile Welt)

Pienen tytön ruumis löytyy autolautalta. Kukaan ei häntä kaipaa, eikä kuolemalla ole silminnäkijöitä. Uhrin ruumiissa on jälkiä vanhasta pahoinpitelystä. Borowskin ikävänä tehtävänä on kertoa tapauksesta lapsen vanhemmille, joilla on ongelmia yllin kyllin ennestään. Komisario Borowski tulee mietteliääksi: voisivatko vaikeudet aviosuhteessa ja raha-asioissa ajaa vanhemmat vahingoittamaan omaa lastaan, jopa surmaamaan hänet? Borowski ja Jung paneutuvat jutun taustoihin perusteellisesti.

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Thomas Kügel, Gabriela Maria Schmeide, Jan Peter Heine. Käsikirjoitus: Thomas Schwank. Ohjaus: Lars Jessen. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2008

24.11. Borowski ja tähdet (Borowski und die Sterne)

Viisikymppinen upea nainen, entinen rokkarin heila, syöksyy hotellin katolta kuolemaansa. Hyppäsikö hän itse vai työnsikö julma käsi hänet alas? Tämä Borowskin pitää selvittä, apunaan psykologi Frieda Jung. Uhri oli ennen kuolemaansa sopinut tapaamisesta kuuluisan rokkarin kanssa, mutta he eivät koskaan kohdanneet. Kuka oli naisen seurassa juuri ennen kuolemaa?

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eg-gert, Thomas Kügel, Jan Peter Heyne, Matthias Bundschuh, Helen Schneider, Hugo Egon Balder, Hans Uwe Bauer, Hermann Beyer, Esther Zimmering. Käsikirjoitus: Angelina Maccarone. Ohjaus: Angelina Maccarone. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2009.

1.12. Borowskin tango (Tango für Borowski)

Komisario Borowski on tehnyt rankasti töitä viime aikoina, joten tehtävä Suomessa tuntuu olevan virkistävää vaihtelua. Hänen pitää hakea rikoksesta epäilty saksalainen nuorukainen pois Suomesta oman maansa tuomioistuimen eteen. Huumausaineiden käytöstä kiinni jäänyt nuorukainen on ohjattu keskellä metsää järjestettävälle kuntoutus- ja sopeutumisleirille. Leirillä on kuitenkin sattunut paikallisen nuoren naisen raaka surma, ja saksalainen on ilmeinen pääepäilty.

Saavuttuaan askeettisiin maalaisoloihin Ilomantsiin Borowski kohtaa suomalaisen virkaveljensä Mikon. Kohtalokkaan erehdyksen vuoksi helposta saattomatkasta sukeutuu jännittävä ajojahti halki valkeiden kesäöiden maan, missä kaikki ei ehkä olekaan yhtä auvoa. Entäpä sitten tutkijan vanha stressi ja omat ihmissuhdekuviot? Keskiyön auringon aiheuttama unettomuus ajaa muukalaisen lähestulkoon hulluuden partaalle.

Rooleissa: Axel Milberg, Maren Eggert, Janne Hyytiäinen, Antti Reini, Jorma Tommila, Sanna-June Hyde, Pekka Valkeejärvi, Jarmo Mäkinen, Matti Onnismaa. Käsikirjoitus: Clemens Murath. Ohjaus: Hannu Salonen. Tuotanto: Klaus Heydemann, Jenni Lähteenmäki, Pekka Korpela, Tuotantotalo Talvi/Studio Hamburg Produktion/NDR/ARD, 2010.

8.12. Makuasioita (Borowski und eine Frage von reinem Geschmack)

Teinipoika kuolee energiajuoman aiheuttamaan allergiseen reaktioon. Juomasta löytyy luvattoman suuri määrä elintarvikeväriä, siihenkö poika menehtyi? Miten aine joutui alun perin energiajuomaan, jonka valmistaja uskoo vakaasti tuotteeseensa ja markkinoi sitä täydellä teholla. Onko yrityksessä kaikki kunnossa? Yllättäen yritys joutuu murron kohteeksi. Onko asialla ympäristöaktivisti, joka ei pelkää ihmishenkien vaarantamista asiaansa ajaessaan? Yllättäen kiristäjä asettaa vaatimuksia energiajuomayritykselle. Mihin juttu vielä johtaakaan?

Pääosissa: Axel Milberg, Esther Schweins, Markus Hering, Sonja Gerhardt, Sibel Kekilli, Joachim Bißmeier ja Thomas Scharff. Käsikirjoitus: Kai Hafemeister, Christoph Silber ja Thorsten Wettcke. Ohjaus: Florian Froschmayer. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2010.

15.12.Neljäs mies (Borowski und der vierte Mann)

Kun erään metsästysseuran maatilan läheltä löydetään omaan ansaansa kuolleen metsästäjän jäännöksiä, vaikuttaa ensin siltä, että militanttien eläinsuojelijoiden ryhmä on ottanut metsästäjät hampaisiinsa. Borowski ryhtyy tuumimaan: miksi jahtiseurue pitää majaa niin syrjäisessä paikassa? Onko heillä jotain salattavaa? Kun toisenkin ruumiin osia löytyy kummallisesta paikasta, alkaa vaikuttaa siltä, että ovela sarjamurhaaja on liikkeellä.

Pääosissa: Axel Milberg, Thomas Kügel, Jan Peter Heyne, Samuel Finzi, Matthias Matschke, Sven Pippig, Susanne Wolff. Ohjaus: Claudia Garde. Käsikirjoitus: Henning Mankellin idean pohjalta Daniel Nocke. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2010.

22.12. Nainen ikkunassa (Borowski und die Frau am Fenster)

Nuoren naisen katoaminen saa tämän poliisiystävättären hätääntymään. Hän on vakuuttunut siitä, että hänen ystävänsä on murhattu. Mistä moinen käsitys, oliko poliisi itse sekaantunut asiaan? Uhrilla ei tunnu olevan vihamiehiä, miksi hän siis katosi? Borowskilta vaaditaan kosolti ihmistuntemusta ja ennakkoluulottomuutta, ennen kuin juttu aukeaa viimein kaikessa karmeudessaan. Kuinka ihminen voi olla sisältä jotain aivan muuta kuin lempeä ulkokuori antaa ymmärtää?

Pääosissa: Axel Milberg, Sibel Kekilli, Thomas Kügel, Samuel Finzi, Jan Peter Heyne, Sibylle Canonica, Dirk Borchardt. Ohjaus: Stephan Wagner. Käsikirjoitus: Sascha Arango. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR 2011.

29.12.Vesikauhuinen koira (Borowski und der coole Hund)

Veteen hyppäävän miehen seivästäminen bambukeihäällä hämmentää poliisia. Oliko tekijä mielenvikainen ohikulkija, jonka uhriksi osui sattumanvarainen kohde? Ruumiinavauksessa uhrin todetaan poteneen vesikauhua. Mistä hän sen sai, ja liittyikö sairaus surmajuttuun? Borowskin kollega Ruotsista kiinnostuu tapauksesta, sillä samansuuntainen juttu on tapahtunut siellä aiemmin. Selvittämättömän tapauksen jäljet johtavat hänet Borowskin kotikentälle, jossa uuden murhan ilmaantuessa alkaa vaarallinen piirileikki murhaajan, Borowskin ja ruotsalaispoliisin kesken.

Pääosissa: Axel Milberg, Sibel Kekilli, Thomas Kügel, Samuel Finzi, Jan Peter Heyne, Magnus Krepper, Mavie Hörbiger. Käsikirjoitus: Henning Mankellin idean pohjalta Michael Proehl. Ohjaus: Christian Alvart. Tuotanto: Studio Hamburg Produktion/NDR, 2011.

Kommentit

sunnuntaina 27.11.2011

Kiitos erittäin hyvästä ja korkealaatuisesta sarjasta!! Lisää tällaisia.

sunnuntaina 04.12.2011

Tämä on tosi hyvä sarja. Borowskista ei voi olla tykkäämättä ja Frau Jung on aivan loistava vastapari.

tiistaina 06.12.2011

Tosi hyvä sarja. Päähenkilöt mukavan tavallisia ja mukavaa sutinaa Borowskin ja rouva Jungin välillä. Suomessa tehty jakso oli myös tosi hyvä. Toivottavasti lähetetään vielä uusia jaksoja.

maanantaina 12.12.2011

Oikein hyvä valinta - parhaat Saksalaiset dekkarit ovat Tatortit. Lisää tällaisia myös vuodenvaihteen jälkeen - vaikka muillakin kommisaareilla.

torstaina 15.12.2011

Kiitos Ylelle loistavasta Tatort-sarjasta!! Juuri Pohjois-Saksan Tatortit ovat lähimpinä meidän suomalaisten mieltymyksiä. Toivon mukaan Yle päättää satsata lisäjaksoihin mahdollisimman pian jotta saisimme vastaisuudessakin seurata komissario Borowskin laadukkaita tutkimuksia Sibel Kekillin kanssa.

perjantaina 23.12.2011

Aivan erinomainen rikossarja. Axel Milberg tekee Borowskina aivan loistavaa työtä. Eräs kaikkien aikojen parhaimmista rikossarjoista. Toivottavasti YLE hankkii näistä jaksoja tulevaisuudessakin.

tiistaina 27.12.2011

Kiitos Ylelle hienosta Tatort-sarjasta! Saisiko tälle sarjalle jatkoa?!

keskiviikkona 28.12.2011

Kiitos tästä mahtavasta sarjasta, Borowski on parasta mitä Tatort-sarjassa on nähty sitten Schimanskin! Minua ei ollenkaan haittaisi, vaikka YLE lisäisi saksalaisdekkareiden määrää ohjelmistossaan, saavat olla vanhempiakin jaksoja... :0)

perjantaina 30.12.2011

Harmi kun Borowski loppuu, toivottavasti laitatte yhtä laadukkaan rikos sarjan pian samalle ohjelmapaikalle. Ei Wallander uusintoja, ja Komisario Montalbano. ei ole niin laadukas.

sunnuntaina 01.01.2012

Missasin sarjan muut paitsi viimeisen osan. Mistä saan nähtäväksi aiemmat?

torstaina 05.01.2012

Todella tyhmää lopettaa Eurodekkari- ohjelmapaikka.

torstaina 05.01.2012

Eurodekkari-paikkaa ei ole ainakaan minun tietääkseni lopetettu, vaan se jäi tauolle ja nimikkeen alla on luvassa uusia jaksoja jossain vaiheessa.

Ympärivuotinenhan ohjelmapaikka ei ole ollut koskaan aiemminkaan. Borowskin jaksoilla oli nettioikeudet viikoksi tv-esityksestä, joten aiempia osia ei valitettavasti pääse tällä hetkellä näkemään Ylen kautta. Toki sitten, jos sarja uusitaan.

Miika / TV2

perjantaina 06.01.2012

Toivon mahdollismman pikaisesti jatkoa eli kiitos lisää Borowskia ja 'Tatort'-jaksoja. Parasta mitä Suomessa on pitkään aikaan esitetty!

perjantaina 06.01.2012

Samoin täällä toivotaan pikaisesti lisää Tatort-sarjaa. Ja muitakin laadukkaita saksalaissarjoja, kiitos. Kriminalisti olisi myös paikallaan.

- Leena -

perjantaina 06.01.2012

Kiitos erinomaisesta Tatort-sarjasta; Borowski-elokuvien loppuminen jätti kaipuun! Täälläkin toivotaan äkkiä lisää samaa herkkua! Olisi hyvä jos TV2 vakiinnuttaisi Eurodekkari-paikan torstai-iltoihin eikä laittaisi siihen amerikkalaista tavaraa.

sunnuntaina 08.01.2012

Totta, ei torstai-iltoihin kuulu mikään amerikkalainen ohjelma vaan ja ainoastaan Eurodekkari, mieluiten tietenkin joku loistava saksalainen tai Montalbano.

tiistaina 10.01.2012

Valitettavasti alkaa näyttää siltä,että kakkosella ei riitä kiinnostusta ja mielenkiintoa enää näyttää vanhempia Saksalaisia poliisi-sarjoja.Niin moni sarja on jätetty kesken viime aikoina : Vanha Kettu,Siska ja nyt ilmeisesti sitten Kahden Keikka.
No jäähän sinne lauantai-illalle jotain..

sunnuntaina 22.01.2012

Jo meni kakkosen parhaat ohjelmat pois.Muka perhettä varten ;aivan älyttömiä juttuja,ei oikeastaan mitään katseltavaa kakkosella enää kun saksalaisdekkarit jäi pois,sekä Eurodekkarit. YLE-teemalla sentään jotain,ja FST5:llä.

maanantaina 23.01.2012

Komisario Borowski takaisin Suomen telkkariin!! Suomi-jakso oli aivan mahtava..

maanantaina 23.01.2012

Komisario Borowski takaisin Suomen telkkariin!! Suomi-jakso oli aivan mahtava..

sunnuntaina 27.05.2012

Hei

Milloin Eurodekkari palaa torstai- iltaan? Sitä odotetaan kovasti ja nimenomaan Tatort-sarjaa, jollei Eurodekkari tule enään kakkoselta, niin voisiko se tulla jatkossa joko Teemalta tai Ykköseltä. Ja itse kuulun kyllä Kakkosen kohderyhmään sillä olen 24 vuotta vanha :)

tiistaina 29.05.2012

Eurooppalaisia ja pohjoismaisia dekkareita tullaan jatkossa näkemään Kakkosen sijasta Ykkösellä, mm. nyt kesällä Komisario Montalbanoa esitetään sunnuntaisin klo 22.

Miika / TV2

torstaina 23.08.2012

tatort takaisin, Borowski jne.!!! Uusinnatkin käy!

keskiviikkona 29.08.2012

Rikospaikalla-sarjaan on hankittu lisää jaksoja, tietääkseni sekä Borowskeja että muuta. Niiden esitysajankohtaa ei ole kuitenkaan vielä päätetty.

Miika / TV2

maanantaina 10.09.2012

Pahoittelut, edellisen viestini tieto ei pitänytkään paikkaansa.

Olin itse tulkinnut väärin ohjelmarunkoja, eikä uusia Rikospaikalla-jaksoja siis näillä näkymin olekaan tulossa.

Miika / TV2

tiistaina 05.11.2013

Eikö tämän voisi jo näyttää uusintana, meni aikoinaan usempi jakso ohi...

tiistaina 05.11.2013

Sarja uusitaan näillä näkymin Ykkösellä maalis-huhtikuussa 2014.

Miika / TV2

torstaina 05.06.2014

Onko YLE:llä sunnitelmia hankkia uudempia Borowski-elokuvia (Borowski und der stille Gast jne.)?

torstaina 05.06.2014

Tällä hetkellä tietääkseni ei.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä