Kesäohjelmisto 2009

Ajankohtaista

Kesäohjelmisto 2009

Julkaistu tiistaina 26.05.2009

Kuva: Harri Hinkka/YLE KuvapalveluKesälomaan kuuluu rentoutuminen ja rentoutumiseen puolestaan musiikki. Siksi Kakkosen kesä on musiikkipitoinen.

Haaveiden ilta on ohjelma niille, jotka haluavat kuulla ja nähdä jotain toisenlaista – kuten Anssi Kelan laulamassa hard rockia tai Anna Erikssonin elokuvamusiikin maailmassa.

Ne taas, jotka haluavat perinteistä kesämusiikkia saavat haluamansa eli jo tutun Kesäillan valssin. Lisäbonuksena Kakkosella lähdetään ensimmäisen kerran myös Tangomarkkinoille.

Kesään kuuluvat television puolella myös kesäsarjat - vain kesää varten räätälöidyt ”erikoistarjoukset”. Koska kesällä valvotaan myöhempään kuin talvikautena, kanavamme myöhäisilta on runsas:

Jo 11. toukokuuta uudella järjestelyllä käynnistynyt Kova laki tulee siis ulos kahdesti viikossa ensiesityksillä, kun taas Rikoksen maailma, kotimainen uusi rikossarja lähestyy samaa rikosta useista eri näkökulmista.

Tyttökauppiaat–sarjan toinen tuotantokausi vie katsojat lohduttomaan ja armottomaan ihmiskauppaan. Komisario Montalbanon ystävät ovat olleet kummissaan myöhäisistä esitysajoista kevään aikana. Sarjan ensiesitykset tulevat nyt kuitenkin säälliseen aikaan, torstaisin klo 22.35.

Ja paljon on kaikkea muuta. Kun kesässämme on todella paljon kotimaisia ja kansainvälisiä ensi-iltoja, on sen perinteisen ”aina vain uusintoja” -jutun tekeminen lehtiin tänä kesänä entistä vaikeammin perusteltavissa.

Ilkka Saari
kanavapäällikkö
YLE TV2

Ohjelmaesittelyt ja -listat löytyvät seuraavien alasivujen kautta:

Ruutukasvojen valinnat

Kotimaiset sarjat / Ulkomaiset sarjat

Kotimaiset elokuvat / Ulkomaiset elokuvat

Kommentit

tiistaina 26.05.2009

Eikö jo olisi aika uusia maanmainiot sarjat
Heikki ja Kaija ja Rintamäkeläiset?
Huomaa Metsoloiden suosio.
Olisi jo syytä huomioida me vanhojen
suomalaisten sarjojen "fanit".
Kiitos!

tiistaina 26.05.2009

Missäs viipyy jo helmikuussa luvatut musiikkiohjelmien tilaäänet?

tiistaina 26.05.2009

joo, rintamäkeläiset uusintaan, haluun nähdä..

keskiviikkona 27.05.2009

Hei, jatkuuko McLeodin tyttäret vielä vai oliko tänään 27.5 viimeinen jakso?
Entä syksyllä, elokuussako?
Kiitos tiedosta =D

torstaina 28.05.2009

McLeodin tytärten viimeinen jakso nähdään 1. kesäkuuta. Aivan alusta sarja alkaa puolestaan elokuun lopulla ma-pe aamupäivisin.

Miika Jalonen / TV2

torstaina 28.05.2009

Hei!

Surullista että McLeodin tyttäret loppuvat.Mutta kysyisin silti että onko niin että Australiassa sarja kuitenkin jatkaa edelleen??

Sarjaa olen kyllä seurannut tiiviisti :)

perjantaina 29.05.2009

Ei jatku Australiassakaan, vaan päätösjakso esitettiin siellä 31. tammikuuta.

Miika Jalonen / TV2

maanantaina 01.06.2009

Milloin ihana piirrossarja Alfred J Kwak saadaan takaisin ohjelmistoon? Sarjaa luvattiin nyt kesälle 2009. Onko tuo kauan kaivattu ankkaherra vaappumassa piankin televisioihimme, vai onko esitysajankohtaa siirretty?

maanantaina 01.06.2009

52-osainen Alfred J. Kwak alkaa 6.9. klo 10. Pikauusinta maanantaisin klo 9.15.

Miika Jalonen / TV2

tiistaina 02.06.2009

Milloin murha mielessä palaa jälleen takaisin ohjelmistoon. Hyvä ja mielenkiintoinen sarja.

tiistaina 02.06.2009

Minäkin kaipaan Heikkiä ja Kaijaa ja erityisesti Rintamäkeläisiä!

tiistaina 02.06.2009

McLeodin tyttäret sarjaa on tehty kai enemmän kuin täällä on näytetty ???!!
Tuleeko sarjan viimeinen tuotantokausi myös suomessa `?

tiistaina 02.06.2009

Niin itsetkin kans tiedustelen, kun noita Tankki Täyteen ja Reinikaista on monta kertaa näytetty uusintana,niin miksei tuosta Rintamäkeläistä tai Heikki tai Kaijaa ole näytetty myös. No sen verran mulla on semmoinen muistikuva,et tuota Rintamäkeläisiä on viimeksi näytetty uusinta vuonna 1996 jos en väärin muista.

No sitten tiedustelisin,et oliskos joskus mahdollisesti tulossa uusintana mm
Onnellinen hääpäivä,Häräntappoase,Kohtaamiset ja erot,Kotirappu,Pari sanaa lemmestä,Pidetään yhtä ja Vaimonsa mies.

No ei tässä muuta!!!

keskiviikkona 03.06.2009

Sananen ohjelmien uusintapolitiikasta:

Kaikki uusintatoiveet rekisteröidään. Osa on suunnitelmissa jo entuudestaan, osa otetaan toiveiden myötä harkintaan, mutta ihan kaikkien toteuttaminen ei syystä tai toisesta onnistu. Ohjelmapaikkoja on rajoitetusti, ja lähtökohtaisesti pyrimme ensilähetyksiin. Toisekseen ohjelmien sopimuksiin ei aina saada uusintaoikeuksia, vaikka haluttaisiinkin.

Miika Jalonen / TV2

torstaina 04.06.2009

McLeodin tyttäret sarja loppui -
tuleeko siitä vielä uusia jaksoja esitykseen ja milloin?

lauantaina 06.06.2009

Miksei ihan ensimmäistä Pekko aikamiespoika tv-sarjaa ole näytetty kuin kerran vuonna 1993? siinä oli kaikkea kadonneesta solenoidista, aurinkoflanellimoposta Pekon työvoimatoimistossa käynnistä aina Alkon sovituskoppiin asti.. Siis näyttäkää tämä uusintana pliis.

lauantaina 06.06.2009

TV2 on ilmeisesti kesäohjelmistonsa myötä myös lopettanut mm. Sopranosin esittämisen koko kesän ajaksi? Olisi hauska kuulla, miten tällaiseen järjettömään ratkaisuun päädyttiin? Miksi tauko ajoitettiin sarjan tuotantokauden KESKELLE? Kuvitteletteko, että sarjaa pystyy seuraamaan, jos jaksojen välissä on kahden ja puolen kuukauden tauko???
Tällä tavalla menetätte katsojia ja raiskaatte hienon sarjan.

Lisäksi Sopranosin katselijat ovat saaneet jo pitkin kevättä kärsiä lukuisista poikkeuksista, kuten esimerkiksi taitoluistelun ja jääkiekon MM-kisat, jolloin Sopranos on jäänyt esittämättä. Mitä pahaa me olemme tehneet saadaksemme osaksemme tällaisen kohtelun? Miksei ohjelmien esitysajoista pystytä joustamaan riittävästi, esimerkiksi siirtämällä ohjelma hieman myöhemmäksi? En pysty käsittämään. Kiitos ja terveisiä vaan kanavapäällikölle.

Nimim. En katso Bella Blockia

tiistaina 09.06.2009

Jopet Showta kaipaisin kesän piristyksesti. Mökillä on aiempina vuosina ollut eräänlainen kohokohta (naurukohta) kun oohjelma on tullut. Nöyrä toiveemme koko perheen voimalla.

keskiviikkona 10.06.2009

Loppuiko maanmainio Rolf Harrisin juontama eläinsairaala-sarja?
En ole ainakaan ohjelmatiedoista sarjan jaksoja löytänyt joten teittekö sen virheen, että lopetitte ohjelman esittämisen kesken kaiken?

torstaina 25.06.2009

RINTAMÄKELÄISET TELEVISIOON!

perjantaina 26.06.2009

Loppuiko mcleodin tyttäret -sarja kokonaan? Kuinka mones kausi oli menossa? Tuleeko sarja mahdollisesti kokonaan uusiksi?

perjantaina 26.06.2009

Milloinkas jatkuvat sarjat Lehmänvuosi ja Pirunpelto?

sunnuntaina 28.06.2009

tosi ihanaa,että Metsolat uusitaan! Toivottavasti olette huomioineet sen suosion, mikä sillä edelleen on, koska se on
tavallisten ihmisten tavallista elämää ja hyvänä esikuvana
lapsille ja nuorille. Uudet lähiöelämää kuvaavat sarjat ovat olleet elämän arkipäivässä toista ääripäätä, ryypätään-tapellaan-kirotaan-ym ym, äänenkäyttö usein huutavaa.
Uusittavina olisi TV-2:lla paljon hyviä draama-sarjoja esitettäväksi, mutta nimiä on vaikea muistaa. Yksi olisi
sellainen, kun aina toisteli "tuon perrään" nyk. DNA-yht. mainostava mieshenkilö,. Jos voisitte laittaa listaan niitä,
niin olisi muitakin helpompi valita uusittavaksi. Rintamäkeläiset on toki hyvä, mutta sitä on uusittu jo muutamaan kertaan. Lehmän vuosi oli tosi hyvä, mutta kun niitä olisi muitakin aiemmilta vuosilta. Pitäkää linjanne tulevaisuudessakin siellä TV-2:n ohjelmatoimituksessa, että on
vaihtoehto amerikkalaisille hömppäsarjoille edelleenkin!!!!

tiistaina 30.06.2009

Mimi ja Kuku oli parasta muksuille pitkään aikaan!Loistava meininki!!Koska ohjelmasta tulee uusia jaksoja? uusintakin olis kiva, kun koko sarjaa ei saatu tallennettua.T.Janna 5 v. ja Iskä 35v.

keskiviikkona 01.07.2009

Vastauksia:

Pirunpellon toinen kausi on kuvattu, mutta esitysajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Sama koskeen Lehmän vuotta - paitsi että kausi luonnollisesti jo kolmas.

Rolf Harrisin juontamat Eläinsairaala jatkuu marraskuussa.

Mimistä ja Kukusta ei ole uusia jaksoja tällä tietoa luvassa, mutta sarjan uusiminen on lastenohjelmien asialistalla.

Miika Jalonen / TV2

perjantaina 03.07.2009

Milloin jatkuu Karjalan kunnailla?

maanantaina 03.08.2009

onko mitenkään mahdollista , että tuulen viemää "jatko sarjat" uusittaisiin. Jäi näkemättä ja haluaisin kovasti nähdä? Mahdollista? Ja on todella harmi kuun mcleodin tyttäret loppuivat.

tiistaina 04.08.2009

Karjalan kunnailla jatkuu, kun ensimmäinen kausi uusitaan 2.9. alkaen. Uudet jaksot alkavat 25.11.

Scarlettista ei näillä näkymin ole luvassa uusintaa.

Ari Ihander / YLE

maanantaina 10.08.2009

Minkä ihmeen takia Scarlettia ei uusita! Moni muu ohjelma uusitaan ja on uusittu moneen kertaan.

perjantaina 21.08.2009

Rakastan kotimaisia tv-sarjoja. Varsinkin vähän vanhempia. Rintamäkeläiset ja Heikki ja Kaija on tosi hyviä. Niiden kaikkia jaksoja ei ole uusintanakaan näkynyt. Yle elävän arkiston sivuilla on Rintamäkeläistan jakso( lyhyitä pätkiä), jota en ole koskaan nähnyt. Niitä olisi mukava nähdä, tai saada tietoon, josko tallenteita olisi saatavilla jostain ?? Myös sarjoja Kotirappu, Rivitaloelämää , Lähiö, Omenan kukissa lunta, Me Tammelat jne... Toivoisin näkeväni :)

perjantaina 21.08.2009

Meidän perheessä odotellaan kovasti tietoa Mimin ja Kukun uusinnoista. Siinä oliva arvot kohdallaan ja lapseni oppivat mm. pyörimään ja seisomaan yhdellä jallalla ym.... Pienemmän ensimmäiset sanatkin olivat Mimi ja... :) Olisikin hienoa jos osaisin kertoa pikkuisilleni, että koska Mimi ja Kuku taas alkaa näkyä Pikku Kakkosessa. Onko se mahdollisesti vielä tänä syksynä vai pitääkö uusintoja odottaa kauankin? Ja uusia jakojakin olisi toki mukava katsella :)

Tiina K.

sunnuntaina 27.09.2009

kysyisin että koska kaukametsän pakolaisia näytetään? Vai näytetäänkö ollenkaan? Se oli niin hyvä ohjelma kun sitä pienenä katsoin :)

lauantaina 02.01.2010

Milloin Waterloo road jatkuu?

maanantaina 08.02.2010

Ehdottomasti sarja: Pari sanaa lemmestä!!! On vissii kerran esitetty uusintana joskus 90-luvun lopulla? Loistava sarja!!

Kiitos.

lauantaina 13.02.2010

Jokohan Pirunpellon toinen tuotantokausi kohta alkaisi? Sitä odotellessa.......

maanantaina 12.04.2010

Milloin Pirunpelto-sarjan toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin?

torstaina 13.05.2010

saiskohan ikinä rivitaloelämää joskus uusintana

tiistaina 31.08.2010

pirunpellon toinen kausi please äkkiä näkymään

keskiviikkona 01.09.2010

Pirunpelto palaa ruutuun ensi keväänä. Esityspäivänä keskiviikko ja ennen uusia jaksoja ensimmäisen kauden uusinnat.

MJ / TV2

torstaina 16.09.2010

Jatkuuko Paavo ja Raili ollenkaan enään?

torstaina 16.09.2010

Ikävä kyllä ei ainakaan tällä tietoa.

lauantaina 13.11.2010

Kohtaamiset ja erot olisi todella mukava nähdä uusintana! :)


Muualla Yle.fi:ssä