Haluatko pitää Satuhäät vuonna 2012?

Ajankohtaista

Haluatko pitää Satuhäät vuonna 2012?

Julkaistu perjantaina 28.10.2011

YLE Kuvapalvelu

"Kun juhannusyönä asettaa tyynynsä alle ennen nukkumaanmenoa seitsemän erilaista kukkaa, jotka on poimittu seitsemältä eri niityltä, tulee yöllä unessa tuleva sulhanen tervehtimään".

Satuhäiden seitsemäs tuotantokausi esitettiin keväällä. Nyt etsimme kuitenkin jo pareja sarjan kahdeksannellekin kaudelle.

Mikäli siis olet virallistamassa parisuhteesi vuonna 2012 ja haluat mukaan ohjelmaan, ilmoittaudu ehdolle vaikka saman tien. Etsimme kaikenlaisia, niin romantiikasta kuin draamastakin nauttivia pareja. 

Ilmoittautumislomake YLE Olotilan sivuilla

 

Asiasanat:

Kommentit

maanantaina 07.03.2011

Ehkä olisi nyt hyvä aika lopettaa kyseinen sarja. Ensimmäisen kauden jaksot olivat katsottavia ja asiallisia, mutta nyt niitä tehdään tekemällä ja hakemalla muka katsojia. Ärsyttämällä pitää ärsyttää. Onko se järkevää? Kysynpähän vain.

Ohjelmasta on mennyt maku aika päiviä sitten, jos ette ole huomanneet. Saatte vain aikaa paljon mielipahaa. Menkää itseenne ja lopettaa hyvän sään aikana kyseinen ohjelma.

maanantaina 07.03.2011

Ei missään nimessä saa lopettaa. Ihana ohjelma, josta on paljon iloa ja keskustelunaihetta kahvipöytään. Näin omien häiden alla häähuuma kohoaa ja mikäs sen parempaa kuin fiilistellä muiden häitä ihastellessa!

tiistaina 08.03.2011

Kyllä on syytä lopettaa. Eihän ohjelman tekijät osaa enää tehdä hyvän maun ohjelmaa.

On jollain tylsä oma elämä, jos pitää häähumua katsoa telkkarista.

Iloa? Ei todellakaan.

tiistaina 08.03.2011

Täytyykö sitä katsoa jos se on niin huono? Katsokoon ne jotka tykkäävät katsoa! Eikai tuota pakko ole katsoa jos ei halua! Minun mielestä katsottava sarja, hyviä vinkkejä omia häitä varten ! =)

torstaina 10.03.2011

Kaikkien aikojen paras kotimainen tositeeveesarja

perjantaina 11.03.2011

Ei saa lopettaa! Loistavaa tosielämän draamaa ja vinkkejä omiinkin häihin.

perjantaina 11.03.2011

Hyvä,että ohjelma jatkuu ensi vuonnakin.Satuhäitä on kiva katsella.Lopputalven piristystä päästä katselemaan ihmisten ihania häitä!!!

lauantaina 12.03.2011

Olen mies ja aloittanut seuraamisen vasta tänä tuotantokaudella, pari jaksoa on jäänyt välistä, mutta on kyllä ollut hyvää viihdettä ja mukavaa katsoa. Ei tv:ssä esitettävien viihdeohjelmien kuulukaan olla tylsiä, mukavaa vain että on erilaisia pareja, jotka herättävät monissa ajatuksia. Hyvin onnistunutta tosi-tv:tä.

lauantaina 12.03.2011

Jatkan vielä sen verran, että kannattaisi korjata tuo koodisysteemi, tuo suorakulmio näyttää eniten I-kirjaimelta ja olen sen siihen kirjoittanutkin muutamaan otteeseen, kyseessä lienee kuitenkin ä, ö tai å loppujen lopuksi, menee vähän arvailuksi.

sunnuntaina 13.03.2011

Sarjassa ei ole mtn vikaa, tällaistahan Suomen kansa on!!!
Sitäpaitsi ne ketkät tuossa nyt tätä sarjaa solvasivat, EI OO PAKKO KATSOA; KÄÄNNÄ KANAVA TOISELLE ja lopettakaa toi ainainen rutiseminen!

sunnuntaina 13.03.2011

Kiitos huomiosta. Selvitän, voisiko systeemille tehdä jotain.

ps. jos luo itselleen YLE Passin osoitteessa https://login.yle.fi/, kommentteja voi kirjoittaa rekisteröityneenä ilman spämmiä torjuvaa ohjelmaa.

Miika / TV2

torstaina 17.03.2011

Kaipaa jo normaaleja pariskuntia..heilläkin on viihdearvoa!

torstaina 17.03.2011

Satuhäät oli ennen suosikkiohjelmani. Nykyään mennyt koko idea pilalle. Tositv ei kiinnosta pätkääkään. Satuhäiden ideana oli aiemmin SATUhäät. Ei siis häät, jossa morsian valittaa kaikesta ja sulhanen on ympäripäissään. Vaan häät, jotka ovat satumaisen ihanat, aivan kuten lapsena unelmoi. Uusimman kauden häät eivät houkuta ketään menemään naimisiin.

Brändin menetyksen myötä ohjelmaan tuskin enää edes hakea "kunnon kansalaisia" ja satuhäistä unelmoivia.

perjantaina 18.03.2011

Ihana sarja jota olen seurannut vuodesta toiseen! Parien erilaisuus sekä monipuoliset tarinat mahdollistavat aina yhtä kiinnostavia jaksoja. Kiitos!

sunnuntaina 20.03.2011

Kysymys: Saavatko nämä tähän ohjelmaan valitut parit jotain osallsitumisestaan palkkiota?

Kysymys 2: Miksi kaikki häät halutaan olevan kesähäitä, monipuolisuuden nimissä toivoisin mukana nähtäväksi joskus myös muiden vuodenaikojen juhlia ja muita erityisteemahäitä :)

Ja kommenttina edellisiin: Tämän kauden parit ovat kyllä suurimmilta osin olleet hyvin kummallisia, mukavaa on et on erilaisia pareja mukana mutta tasaisesti taviksia mukaan kuitenkin edelleen kaipaisi - Tällä kaudella tuntuu teemaana olleen oudolla tavalla erikoisimmat parit ja epätodennäköisimmin kestävät liitot. On vähän fiiliksiä ohjelman suhteen laskenut tämä ja toiveena onkin tason palauttaminen entiselleen (tai paremmaksi) jos uusia kausia vielä kuvataan.

maanantaina 21.03.2011

Välitin kysymykset eteenpäin ja kerron vastaukset, kun ne saapuvat.

Miika / TV2

maanantaina 21.03.2011

Ehkä persoonallisimmat parit ikinä mihinkään kausiin verrattuna, mutta voiko kukaan väittää heidän aitouttaan vastaan? Olisi tärkeää myös kirjoittaessaan miettiä sattuuko sitä itse olemaan
ns. normaalimpi kuin muut ja se mikä on tason palauttamista niin hmm...enpä nyt tiedä sitten loppupeleissä kenellä vara arvostella erilaisuutta ja toiseutta siinä mittakaavassa, kun eiköhän täällä Suomi-matkan taivaltajissa me kaikki olla (kenen näkökulmasta sitä nyt katsookaan) erilaisia, outoja ja hassuja sekä välistä vähän hullujakin.

tiistaina 22.03.2011

Vastauksia:

Satuhäiden parit saavat 800 euron suuruisen kuvauspalkkion.

Sarjaan on kuvattu joka vuosi myös syksy- ja talvihäitä, mutta
enimmäkseen kesähäitä. Selitys tälle on luonnollinen, sillä suomalaisten
hääsesonki ajoittuu kesä-, heinä- ja elokuulle.

Ja koska parit valitaan henkilöiden ja heidän rakkaustarinansa kiinnostavuuden perusteella, ohjelmaan päätyy eniten kesäkauden pareja, koska kauden valikoimakin on suurin.

Selvyyden vuoksi korostettakoon, ettei ohjelmaan valita hääjuhlia vaan pareja. Siksi teemahäät tai muuten erikoiset häät eivät ole etusijalla, ellei itse rakkaustarina
tai parien kiinnostavuus osu yksiin myös poikkeuksellisen juhlan kanssa.

Miika / TV2

keskiviikkona 06.04.2011

Älkää missään nimessä lopettako ikinä tätä sarjaa, aivan ihana katsella ja fiilistellä toisten häitä! Toki joukkoon mahtuu myös vähemmän kiinnostavia pareja, mutta jos kaikki olisivat ihania ja juhlatkin satumaisia, niin kyllä siihenkin varmaan hieman puutuisi. Ja ainakin näin omia häitä suunnitellessa tulee poimittua kivoja ideoita sekä myös niitä juttuja mitä en ainakaan halua tapahtuvan omissa häissäni :D Ihanaa siis että ainakin vielä ensi kesänä sarja jatkuu, se siivittää kyllä hienosti sit omiin häihinkin :)

torstaina 07.04.2011

Olen niin hurahtanut satuhäihin.
Olen seurannut tätä monta vuotta ja aina ne
on yhtä persoonallisia.
Eihän kaikista voi tykätä mutta niistäkin voi tsekata
mitä ei ainakaan omiin häihin toivoisi.
Mielestäni nämä ovat parempia kuin ns. neljät häät Britanniassa, kilpaillaan kenellä on parhaimmat häät, ei näin.

Eli kiitos vielä ihanasta ohjelmasta. Jatkakaa samaan malliin.

lauantaina 07.05.2011

Itse pidän kovasti sarjasta. Onneksi jatkuu vielä ainakin yhden tuotantokauden verran. Tänä vuonna oli kuitenki tosi paljon "salamahäiden" viettäjiä.
Milloin ilmoittautuminen ohjelmaan päättyy?? Milloin kuvattavat parit valitaan?? Osaa on varmaan jo aloitettu kuvaamaan, riippuen häiden ajankohdasta.

maanantaina 23.05.2011

Mukavan harmitonta viihdettä jota voi katsoa koko perhe. Itse olen digiboxiini pistänyt jatkuvalle nauhotukselle satuhäät jo pitkän aikaa. Mukava fiilistellä kaikenlaisia häitä ja joskus jopa tirauttaa kyynel herkässä kohdassa! Jokainen jakso on erilainen niin kuin paritkin. Jotkut mukavia jotkut outoja, bimboja tai älykköjä. Jatkakaa vaan vaikka maailman tappiin! :)

torstaina 16.06.2011

EI saa lopettaa. Satuhäät ihana ohjelma :) Rakkautta ei ole koskaan liikaa :)

perjantaina 17.06.2011

Kiva ohjelma, vaan itte ainakin kaipaisin enemmän maistraattipareja. Vähän vinkkiä miten siitä on selvitty.

tiistaina 21.06.2011

aivan mahtava ohjelma!!!!aina tulee vedet silmille kun kattelee kyseistä ohjelmaa.
kertojan äänikin niin sopii tuohon ohjelmaa!!!

torstaina 25.08.2011

Aivan mielettömän ihana ohjelma! Älkää muuttako mitään, lisää vaan! Tulee ihana mieli ja ihana kuulla toisten rakkaustarinoita. Oi haluan itsekin rakastua vielä noin syvästi!

keskiviikkona 31.08.2011

Minustakin ohjelma on erinomainen! Sen lisäksi, että ohjelma tarjoaa ideoita ja vinkkejä niin omiin kuin tuttujenkin häihin, on ohjelma (erikoisista tai tavallisista pareista riippumatta) selkeästi parempaa tasoa kuin mainoskanavien hömppäversiot. Tämän takia sitä tv-lupaa maksetaan: viihdyttävästä mutta silti järkevästi rakennetusta sisällöstä! Hyvä Yle.

Tämän jälkeen onkin todettava, että monipuolisuuden nimissä voisi minustakin jatkossa lisätä näiden viimekauden "erilaisten" parien sekaan taas niitä tavallisempiakin pareja. Minusta ohjelmalla ei pitäisi olla kriteerinä vain erikoinen/mielenkiintoinen/kaunis rakkaustarina, vaan myös kauniit ja mielenkiintoiset häät. Eikö yle kuitenkin pyri juuri kattavaan ja monipuoliseen tarjontaan? Sillon pitäsi joukossa olla "tavallisiakin" rakkaustarinoita ja myös niitä talvi- ja syyshäitä. ;)

lauantaina 05.11.2011

Miksi YLE tuottaa tälläisiä täysin turhanpäiväisiä ohjelmia muutenkin heikossa rahatilanteessaan. "TosiTV" roskaa tulee mainoskanavilta jo aivan liikaakin, joten YLE:n ei tarvitse ainakaan minun rahoillani enään mokomia näyttää.
Jos jotakuta kiinnostaa ventovieraiden ihmisten häiden katselu televisiosta, niin kannattaa aivan oikeasti miettiä omaa elämäntilannettansa, ihmisen mielikuvitus täytyy olla täysin nollassa jos ei mitään järkevämpää tekemistä keksi.
Olen maksanut televisioluvan säännöllisesti liki 30 vuotta, mutta tästälähtien taitaa jäädä maksamatta.

maanantaina 07.11.2011

Terve Mika.

Satuhäät -ohjelmaa katsovat paljon varsinkin nuoremmat naiset, jotka eivät muuten löydä juuri katsottavaa ohjelmistamme.

Se yksin jo perustelee Satuhäiden olemassaoloa, koska Ylen tehtävä on palvella kaikkia suomalaisia.

Väittäisin, että kyllä kaikissa reality-ohjelmissamme joku pihvi on, Satuhäissä juurikin se monille tuttu elämäntilanne, josta kertominen tv:ssä ja muiden ihmisten tarinoina kyllä pidemminkin ruokkii mielikuvitusta!

Mitä tekemistä muuten yhden ohjelman ärsyttävyydellä on lupamaksun kanssa?

Miika / TV2

keskiviikkona 23.11.2011

Onko tuotantoyhtiöllä erityisiä vaatimuksia häiden suhteen?
Esimerkiksi onko paikkoja missä häitä ei saisi järjestää? pitääkö kirkon olla joku tietty? onko vaateita hääpuvun ostopaikasta, sormuksista yms.? Voiko pari hyödyntää joitakin yhteistyökumppaneita (vain 800€ kuvauspalkkiolla en kyllä itse päästäisi ketään häitäni seuraamaan)?

lauantaina 03.12.2011

Koska jatkuvat uudet jaksot? Tämä on ihana elämänmakuinen ohjelma, josta saa hyviä vinkkejä ja tunnelmia omia tulevia häitä silmällä pitäen ;) Kiitos tästä!!!

sunnuntaina 04.12.2011

Uudet jaksot alkavat 9.1.2012.

Miika / TV2

tiistaina 13.12.2011

eli siis odotetaan meidän jaksoa 9.1 alkaen=) jännittää...

tiistaina 13.12.2011

Huom! Muutos aikatauluun: Uudet jaksot alkavatkin 23.1., koska Suomen Urheilugaalan vuoksi esitysaikatauluun tulisi heti taukoa. Maanantaina 9.1. esitetään uusintana edellisen kauden jakso Poni ja Aasi.

Miika / TV2

keskiviikkona 14.12.2011

ok kiva tietää kuitenkin vähän osviittaa millon ruveta kyttämään telkkaria oikein urakalla. vaikkakin saadaanhan me siitä myös dvd omaksi.

tiistaina 03.01.2012

Siis kääk, tuleeko Satuhäät nykyään maanantaisin?Mikä mullistus!

Älkää vaan lopettako sarjaa ainakaan moneen vuoteen vielä, ihan paras ohjelma.

Voisitteko jossain vaiheessa uusia viime vuoden ensimmäisen jakson, siis Mirva ja Jan? Odotin keväällä uusintojen aikaan mutta ainakaan silloin ko jaksoa ei nähty. Myös Suvituulin ja Timin jakson katsoisin mielellään uudelleen.

tiistaina 17.01.2012

Olen iloinen, että sarja taas jatkuu, mutta kaipaan takaisin kyllä aivan niin normaaleja SATUhäitä. Tositv-sarjoja, joissa pääroolissa ovat mitä erikoisemmat ihmiset ja draama, on ihan tarpeeksi televisiossa. Eikö tämä voisi jatkaa alun perinteiteen ja esitellä normaaleja ihmisiä ja normaaleja häitä, ne viihdyttävät ihan yhtä lailla ja niistä jää hyvä mieli toisin kuin esimerkiksi erikoisista teemahäistä, vaikeista ihmisistä tai viinanläträysbileistä. Kaiken lisäksi tällaisista ohjelmista voisi oikeasti saada ideoita omiin häihinsä.

torstaina 19.01.2012

Paras ohjelma kakkosella!!! Lämmin kiitos tästä sarjasta, ja älkää ikinä vain lopettako =)

tiistaina 07.02.2012

Ihana ohjelma! Tykkään katsoa, koska ohjelmasta voi katsoa vinkkejä omiin tuleviin häihin ja unelmoida. :) Aivan paras ohjelma!

torstaina 01.03.2012

Maanantain piristeruiske! Ihanan höpö ja söpö sarja :) <3

tiistaina 13.03.2012

Kiitos kivasta sarjasta Yle ja jatkakaa vaan sen lähettämistä tänne ulkomaillekin!

tiistaina 13.03.2012

Ihan paras sarja, tuotanto osaa kyl ettii ihan helmityyppejä jok'ikiseen jaksoon!

tiistaina 27.03.2012

Kiva sarja, jos vain parit valittaisiin edes suurimmaksi osaksi normaaleista ihmisistä. Ihan yhtä viihdyttävää. Ja enemmän kerrottaisiin hääjärjestelyistä, ostoksista, musiikkivalinnoista... Vaikka parin tarina olisi pääasia niin enemmän viihdettä antavat kauniit ja fiksut ihmiset, joista jää oikeasti hyvä mieli.

maanantaina 09.04.2012

Oikein hyvä sarja, lisää vaan jaksoja. Myös "mitä heille kuuluu nyt"- jaksoa kaipailen.

sunnuntaina 03.06.2012

Kovasti toivoisin että vihdoin ja viimein nähtäisiin satuhäissä myös miespari. Ja lisää uskonnottomien häitä. Kuitenkin kirkolliset vihkimiset vähenee kokoajan.

tiistaina 05.06.2012

Satuhäiden historian aikana yksikään miespari ei ole hakenut ohjelmaan. Tuotantoyhtiössä odotetaan, että näin tapahtuisi.

Mitä "uskonnottomien" häihin tulee, Satuhäissä on kyllä esitetty useita jaksoja, joissa parit ovat virallistaneet suhteensa siviilivihkimisenä.

Niitä on toki vähemmän, koska enemmistö ohjelmaan hakeneista menee papin edessä joko naimisiin tai vaihtoehtoisesti pappi vähintään siunaa liiton.

Koska valtaosa hakeneista avioituu näin, on luonnollista, että suuri osa valituista pareista kuuluu em. kategoriaan.

Kannattaa muistaa, ettei pareja valita vihkikaavan tai hääjuhlan perusteella vaan tärkeimpänä kriteerinä ovat mielenkiintoiset ihmiset ja heidän tarinansa.

Miika / TV2

keskiviikkona 25.07.2012

Paras sarja!! Tulispa jo uusii jaksoi

tiistaina 14.08.2012

Katsoimme ohjelmaa ilomielin, kun Heidi Kyrö juonsi
ekalla tuotantokaudella.
Sitten se lässähti ja kanava on vaihtunut sen myötä.

maanantaina 08.10.2012

Milloin uudet Satuhäät-jaksot alkavat taas? :) Innolla odotan jo!

tiistaina 09.10.2012

Tarkkaa päivämäärää en voi vielä kertoa, koska sitä ei ole vielä päätetty, mutta seuraava kausi alkanee ensi vuoden alkupuolella.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä