Suorana: Kortesmäki ja yli sata vierasta

Kakkonen kertoo

Suorana: Kortesmäki ja yli sata vierasta

Julkaistu torstaina 22.08.2013

TV2 maanantaista keskiviikkoon 26.8.2013 alkaen klo 20.30. Jaksot katsottavana Yle Areenassa sekä suorana että kuukauden ajan tv- ja nettiesityksestä.

Joona Kortesmäki on mainiolla tuulella. Talk show -isäntä tuskin maltaa odottaa, että pääsee tapaamaan uusia vieraitaan ja kokeilemaan ohjelmaan kesän aikana kehiteltyjä juttuja.

- Kun juna vierähtää liikkeelle, mennäänkin sitten vauhdilla ja pysähtelemättä jouluun asti. Sarjan peruskonsepti on edelleen sama eli jokaisessa jaksossa on kaksi vierasta. Mutta ihan uusiakin osioita on luvassa. Aikamatkanurkkauksessa voimme viedä vieraat ajassa taaksepäin ja lisäksi mm. testaamme erilaisia, maailmalta löytyneitä vempaimia.

Syksyn jaksoissa nähdään myös bändiesityksiä ja stand up -koomikoiden minisettejä. Vieraiden kanssa Joona aikoo juttelun ohella toteuttaa yhtä lempiharrastuksistaan, kaikenlaisten juttujen rakentelua.

- Vieraita on siis tosiaankin tulossa hurja määrä. Mutta vaikka Suomi on pieni maa ja samat tyypit kiertävät usein kaikissa ohjelmissa, meillä on myös vähemmän ilmiselviä valintoja. Toki joukossa on tuttuja, isoja nimiä, mutta se ei ole itsetarkoitus vaan haluan tavata mahdollisimman kiinnostavia hahmoja kuuluisuudesta riippumatta.

YLE Kuvapalvelu

On ihan eri asia kokea ohjelma livenä. Kulissien takana tapahtuu ja saattaa päästä vaikka todistamaan meikäläisen itkupotkuraivarit... Tule siis yleisöön mukaan!

Suorana: Kortesmäki etsii kevään tapaan studioyleisöä uusiin jaksoihin. Alkusyksyllä vieraita ovat mm. Petteri Koponen ja Reckless Love (26.8., yleisö täynnä), Tea Hiilloste ja Jimi Tenor (27.8.), Michael Monroe ja Jussi Myllys (28.8.), Katri Ylander + Docventuresin Riku ja Tunna (2.9.), Anette Bäckman (3.9.) sekä Matleena Kuusniemi & Olavi Angervo ja Kari Korhonen (4.9.).

Ajantasainen lista vieraista Suorana: Kortesmäen Facebook-sivuilla.

Ohjelman tekijöiden blogi

Syksyn muuta ohjelmistoa Kakkosella

Teksti: Miika Jalonen

Kommentit

keskiviikkona 25.09.2013

Tuo on tosiaan viihdettä, vaikka alussa vaikutti sekavalta. Varsinkin puuhanurkan toiminta on aikamoista tuunausta.


Muualla Yle.fi:ssä