Erätulilla: Haavi auki

Juttuarkisto

Erätulilla: Haavi auki

Julkaistu maanantaina 07.05.2012

YLE Kuvapalvelu

Erätulilla-ohjelman sisällä perjantaisin 11.5.2012 alkaen klo 19.30. Jaksot katsottavana YLE Areenassa. Neljä ensimmäistä osaa nähdään keväällä, loput neljä syksyllä.

Neljä miestä, miehistönkuljetusvaunu ja kaksi viikkoa Lapin erämaassa. Aikaisempaa kalastuskokemusta juuri sopivasti, ei ainakaan yhtään liikaa. Mutta kuinka pitkälle kaupunkilaisten kalavainu riittää, kun tarkoitus olisi pärjätä omin neuvoin?

Halki Suomen ja Norjaankin ulottuvan matkan aikana neljän toveruksen (kuvassa vasemmalta Seppo Samuli, Jan Schulte-Tigges, Tomi Jalkanen ja Tommi Taponen) ystävyys syventyy ja reissun tavoitteet tarkentuvat. Jokien El Dorado löydetään, ehkä pariinkin otteeseen, mutta saadaanko kertaakaan Pietarin kalansaalista? Tai onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä?

Reissun ratossa ja nuotiokeskustelujen innoittamana syntyy monen monta banjokappaletta, jotka kuvaavat kunkin hetken tunnelmia.

Tuotanto: Catch A Fish Productions.

Haavi auki -sarjan avausjakso Yle Areenassa

Peltsi Erätulilla ja tuonnempana myös Lapissa

 

Asiasanat:

Kommentit

torstaina 10.05.2012

Hyvä pojat!

torstaina 17.05.2012

Paras kalastusohjelma koskaan

sunnuntaina 10.06.2012

Heti kovana kakkosena Kenraali Pancho & Pojat sarjan jälkeen hyvä pojat ! nättejä maisemia ja kuvaus paikkoja.

lauantaina 06.10.2012

Ei haavi auki kavereilla jääny kilpisjärven tuntureille haavia? löysin nimittäin samanlaisen ku mitä kannatte mukana. Salmijärven rannalta löytyi, jos on niin palautin sen Luontotalolle, sieltä se löytynee :)

tiistaina 09.10.2012

Kiitos viestistä! Ainakaan kanavalle asti ei ole tietoa kadonneesta haavista tullut, mutta välitin kysymyksen ohjelman tekijöille.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä