Nenäpäivä-show 2013: Oletko valmis auttamaan?

Juttuarkisto

Nenäpäivä-show 2013: Oletko valmis auttamaan?

Julkaistu tiistaina 05.11.2013

YLE Kuvapalvelu

Nenäpäivä kerää vauhdikkaasti ja hauskasti varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi. Osallistu sinäkin!

Vuoden 2013 kampanja huipentuu tuttuun tapaan Kakkosen suoraan Nenäpäivä-show'hun. Viisituntisen lähetyksen juontavat Anna Perho, Janne Kataja, Jenni Pääskysaari, Jani Toivola, Anna-Liisa Tilus, Jussi-Pekka Rantanen, Arman Alizad sekä Rakel Liekki, joka luopuu suorassa lähetyksessä hiuksistaan, jos keräyssumma karttuu toivottuun tyyliin.

Illan aikana hyvän asian puolesta itsensä laittavat likoon myös muun muassa Jarkko Tamminen, Jussi Vatanen, Hjallis Harkimo, Aira Samulin, Ben Zyskowicz, Jone Nikula, Robin, Juha Tapio, Irina, Jukka Puotila, Simo Frangén, Jarppi Leppälä, Teuvo Loman, Krista Kiuru, Silvia Modig, Leena Harkimo, Pirkka-Pekka Petelius, Isac Elliot, Lauri Tähkä, Paula Koivuniemi, Michael Monroe, Saara Aalto ja Anssi Kela.

Tarkempia esiintymisaikatauluja emme tarkoituksella julkaise, jotta jännitys ja yllätyksellisyys säilyvät!

Nenäpäivän ohjelmistoon kuuluu Kakkosella myös lauantaina 9.11. klo 22.10 esitettävä HBO-elokuva Mary & Martha. Phillip Noycen ohjaama elokuva kertoo tarinan kahdesta naisesta, jotka poikiensa kuoltua malariaan päättävät lähteä taistelemaan tätä Afrikan lapsia tappavaa tautia vastaan. Pääosissa Hollywood-tähdet Hilary Swank ja Brenda Blethyn.

Nenäpäivän huutokauppa jatkuu maanantaihin 18.11. saakka. Huutokaupattavana ovat mm. Robinin Frontside Ollie -videolla käyttämät eripari-tennarit, Michael Monroen signeeraama kitara, Isac Elliotin pantterihenkinen kollari, Lauri Tähkän itse tekemä linnunpönttö ja Juha Tapion Lapislatsulia-korut miehelle sekä naiselle.

Lisää tietoa Nenäpäivästä

Videoita Nenäpäivän YouTube-kanavalla

Nenäpäivän huutokauppa

Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 08.11.2013

Miksi ihmeessä Yle järjestää jotain nenäpäivää? Paljonko tämä maksaa? Ylen pitäisi vain lähettää uutiset ja sillä siisti.

perjantaina 08.11.2013

Nenäpäivää ei järjestä Yle vaan Ylen Hyvä Säätiö, jonka ovat perustaneet vuonna 2004 Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen UNICEF.

Säätiön toiminnassa ovat mukana myös Pelastakaa Lapset, Plan Suomi Säätiö, Suomen Lähetysseura, Fida International, Solidaarisuus ja SASK. Tuemme kyllä Nenäpäivää ohjelmatoiminnallamme.

Ylen tehtävät määrittää Laki Yleisradio Oy:sta. Sen mukaan meidän pitää tuottaa monipuolista ja kattavaa julkisen palvelun ohjelmistoa, ei vain uutisia. Enemmän tietoa asiasta Ylen yhtiösivuilla.

Miika / TV2

perjantaina 08.11.2013

Miten joskus tulee palutetta tämän runsaan miljoonan käytöstä ja mihin se on mennyt ja mitkä oli kukonaiskulut. Eli mikä oli nettotuotto?

perjantaina 08.11.2013

Kuinka monta euroa Minun köyhän eläkeläisen 50 euron lahjotuksesta menee sille köyhälle lapselle ????? kuinkas paljon maksaa julkkisten käyminen näitä köyhiä tapaamassa ???? ja kuka sen matkan maksaa ????

perjantaina 08.11.2013

Apua siellä jossain tarvitaan,mutta olisin tämän keräyksen kyllä kohdistanut Suomen lastensairaalaan kun "valtiolla ei ole siihen varaa",Hävettää.....

perjantaina 08.11.2013

Jassoo,
Nyt keksitty uusi sopulilaji =SOMELI
Tartsa, löytyykö uuteen lastensairaalaan samat rahat keräyksellä?
T: Sopuli

perjantaina 08.11.2013

Rohkea Raakel annoit todella jotain itsestäsi ! Kiitos erikoisesta heittäytymisestä nenäpäiväkeräykseen lämpimin terveisin entinen Mikkeliläinen AP

perjantaina 08.11.2013

Hhmmm...katsottuani lähetystä mieleen tuli väkisinkin seikka, että luonnossa (!) pyritään kaikin keinoin välttämään puuttumista pentujen pärjäämiseen. Miksi ihmeessä ihminen olisi yhtään arvokkaampi kuin muut luonnon luomat olennot. Annetaan siis tässäkin tapauksessa (ihmislasten osalta) luonnon tehdä tehtävänsä.

Kaikkia ei tarvitse eikä voi pelastaa...

tiistaina 12.11.2013

Olen jo antanut palautetta Fida Internationalin kautta.


Muualla Yle.fi:ssä