Huippuartistit Haaveiden illassa

Ajankohtaista

Huippuartistit Haaveiden illassa

Julkaistu maanantaina 30.03.2009

Kuva: Jyrki Valkama/YLE Kuvapalvelu

Päivitys 2010: kesällä luvassa uusintoja 17. heinäkuuta alkaen. Esitystiedot.

Kakkosen perjantai-iltojen musiikkiohjelmauutuus Haaveiden ilta tarjoaa tuttuja kasvoja uusin sävelin. 5.6. alkavan kesäsarjan jokaisessa jaksossa nähdään yksi jo uransa vakiinnuttanut suomalainen eturivin artisti toteuttamassa musiikillista unelmaansa.

Sarjassa tullaan näkemään muun muassa Anssi Kelan hard rock –aiheinen haaveiden ilta. Anna Eriksson taas heittäytyy elokuvamusiikin maailmaan. Heidän lisäkseen musiikillisia haaveitaan pääsevät toteuttamaan Kari Tapio, Anne Mattila, Samuli Putro, Olli Lindholm, Simo Silmu ja Paula Koivuniemi. Ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas.

Kunkin jakson taustabändi on myös artistin itsensä valitsema ja koostuu tunnetuista muusikoista. Lopputuloksena on monta musiikillisesti yllättävää yhdistelmää ja ainutlaatuista kokoonpanoa.

Ohjelman jokainen jakso on oma uniikki ja visuaalisesti vaikuttava kokonaisuutensa ja käsittelee yhden artistin haavetta kerrallaan. 10-osaisen sarjan kaksi jaksoa omistetaan kokonaan ohjelman parhaille hetkille.

Haaveiden ilta on yksi kolmesta Kakkosen hyvän tuulen perjantai-illan ohjelmasta. Viihdeputken aloittaa 5.6. klo 20.05 Antero Mertarannan juontama uusi Urheiluhullut-kisailusarja, jonka jälkeen on vuorossa Haaveiden ilta klo 20.30. Perjantai-iltojen kolmas viihdeohjelma on vanha tuttu Kesäillan valssi, jonka juontavat viimevuotiseen tapaan Sari Tamminen ja Janne Kataja.

Kommentit

maanantaina 30.03.2009

Ellen Jokikunnas on ammattimainen juontaja.

maanantaina 30.03.2009

Tapani Kansan olisin halunnut täähän ohjelmaan artistivieraaksi laulamaan.

maanantaina 30.03.2009

Joo, T.Kansa Anne Mattilan tai vaikka Olli Lindholmin tilalle niin saataisiin edes yksi laulutaitoinen artisti tähänkin ohjelmaan.

maanantaina 30.03.2009

Taas Ellen Jokikunnas ! Pitääkö sen naikkosen joka ohjelmassa olla naama läiskeillään. Alkaa olla niin kulunut naama jo. Vähän samaa sarjaa on Janne Kataja.

maanantaina 30.03.2009

Hyvä, Hyvä Elleniä rutuun!!!!!!

tiistaina 31.03.2009

Ensi reaktio oli, että minkä ihmeen takia on pitänyt TV2:n alentua ottamaan Jokikunnas juontajaksi !?!

Eipä tarvitse katsoa, onneksi on vielä Teema ja TV1

torstaina 02.04.2009

Tylsäää!!!!! Aina noita samoja naamoja :Kari Tapio, Anne Mattila, Paula Koivuniemi, Simo Silmu... YÄK!!!
Kyllä suomesta luulisi löytyvän artisteja, jotka oikeesti osaa laulaa.

tiistaina 14.04.2009

suomalainen eturivin artisti joo! ...ja viimeinen rivin amatjori laulaja

perjantaina 17.04.2009

Mahtava juttu!

keskiviikkona 06.05.2009

Miksi samat vanhat artistit myös uusissa musiikkiohjelmissa ?
Milloin on uusien nuorten artistejen vuoro, niitä kyllä löytyisi tälläkin hetkellä moniakin, olisi heidänkin aika päästä tv ohjelmiin

sunnuntaina 24.05.2009

Anne Mattila on hyvä laulaja.

keskiviikkona 03.06.2009

ihanaaa simoa näkee tv.ssä.... mäkeläisen mikko ja ketsettersin janikin olis voinu olla.. mukana... mutta toi simo njam...

lauantaina 13.06.2009

Kattelin areenasta kyseistä ohjelmaa ja oli ihan pakko etsiä ohjelman kotisivut. Eikö suomesta löydy parmpaa juontajaa kun Ellen. Rupesi heti ärsyttämään.

Upeen kuulosta Kari Tapion englannin lausuminen... Täys kymppi ainakin eka jakso.

keskiviikkona 30.03.2011

apua kertokaa joku mikä kappale on mainoksessa? vaivannut jo kauan se ja aina kun mainos tulee telkkarista niin jää vaivaamaan vielä enemmän!


Muualla Yle.fi:ssä