Kakkosen uudet sivut julkaistu

Ajankohtaista

Kakkosen uudet sivut julkaistu

Julkaistu maanantaina 16.02.2009

Ohjelmatiedot löytyvät uusilta kanavasivuilta nopeasti ja kattavasti, minkä ohella sivuilla julkaistaan paljon muutakin sisältöä: uutisia, tiedotteita ja taustoittavia juttuja.

Ensimmäisessä Kakkonen kertoo -haastattelussa tavataan Pasila-animaation käsikirjoittaja-ohjaaja Atte Järvinen. Lisäksi Tohlopin dekkari palvelee ohjelmistoon ja muihin kanavan asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Sivujen nostokarusellissa liikutaan alapalkin pikkukuvia klikkaamalla. Ohjelmien trailerit käynnistyvät tietysti keskialueen play-napista.

Kaikki sivuille tuotettu materiaali siirtyy juttuarkistoon, josta voi etsiä sisältöä kategorian tai asiasanojen mukaan. Juttutoiveita ja -vinkkejä otetaan vastaan aina, sillä tätä sivua tehdään teille - Kakkosen katsojille.

Vanhojen kanavasivujen pelit ja reseptit ovat siirtyneet historiaan, mutta niitä kaipaaville on kattavasti tarjontaa YLEn muissa portaaleissa: Aivonarikka on pelejä ja testejä pullollaan, ja Olotilan ruoka ja juhlat -osiossa kutsutaan paraikaa keiton ääreen.

 

Kommentit

perjantaina 20.02.2009

Upeeta! Vihdoinkin kakkosen sivut ovat uusiutuneet nykyaikaisemmiksi! Kiitos! Tätä on odotettu.

Yllättäen vaan en pystynyt löytämään, koska tulee tänään alkaneen Nisse Naskalin seuraava osa. Olisin osannut laittaa nauhalle, kun olemme just lähdössä matkalle. Nyt laitoin hakuammuntana äänityksen viikon päähän.

perjantaina 20.02.2009

Kiitos näistä upeista sivuista!

keskiviikkona 25.02.2009

Hieno uudistus. Yhtä keväisen vehreät sivut kuin ennenkin.

torstaina 26.02.2009

Terhyli, täältä näyttäis löytyvän Nisse Naskalin tiedot:
http://ohjelma.yle.fi/ohjelmat/422


Muualla Yle.fi:ssä