Satumaan aika!

Ajankohtaista

Satumaan aika!

Julkaistu maanantaina 27.04.2009

YLE haluaa olla etulinjassa kehittämässä suomalaista kevyttä musiikkia ja tuoda sitä entistä enemmän katseltavaksi ja kuunneltavaksi myös verkossa.

Tätä tarkoitusta varten on nyt avattu Satumaa – YLEn uusi kevyeen ja iskelmämusiikkin keskittyvä verkkosivusto.

Kevyen ja iskelmämusiikin saralta Satumaa tarjoaa tietoa, nostaa esille ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä meiltä ja muualta sekä takaa pääsyn tapahtumien keskipisteeseen. Satumaassa pääsevät esille sekä asemansa vakiinnuttaneet tähtiartistit että pinnalle pyrkivät uudet kyvyt.

Tangomarkkinoiden esikarsintoihin on valittu 100 tangontaitajaa, joista voi äänestää suosikkinsa jatkoon. Tänään Satumaa-sivustolla alkanut äänestys on Tangomarkkinoiden historiassa ensimmäinen kerta, kun laulajia karsitaan verkkoäänestyksellä. Äänestys päättyy 11.5. ja useampaa artistia voi äänestää yhdellä kertaa.

Satumaasta löytävät paikkansa kaikkien YLEn kanavien viihde- ja kevyen musiikin ohjelmat, tapahtumat ja sisällöt. Mukana ovat niin TV2:n Tartu Mikkiin, Kesäillan valssi kuin kaikki Radio Suomen kevyen musiikin ohjelmat.

Astu Satumaahan

Kommentit

torstaina 23.07.2009

Siis kuka on tää ruotsalainen, joka sai iskelmä FINLANDIAN ??? !!! Never hears ????? Olikin siis iskelmä Svelandia .....
Arvattiin, kun oli ruotsalainen hemmo valitsemaasa!!! Yök, yök! Hyvä SUOMI !! Neumann, Finlanders, Kaija Koo!!!!! Ooeete mahtavia.

tiistaina 27.10.2009

Amadeus-sivuja on jo kuukausitolkulla häirinnyt joku kehittymätön ja epäaikuismainen kommentoija. Hän halventaa jatkuvasti Amadeusta ja Amadeuksen fanittajia sekä luettelee muitten artistien nimiä ja tekee arvioita heistä Amadeus-sivuilla ja mollaa Amadeusta kaiken aikaa. Todella ruma kielenkäyttö, epäasiallinen ja halventava ote ei sovi mihinkään palstakirjoitteluun vielä, kun se jatkuu ja jatkuu.

Kirjoitukset ovat todella loukkaavia ja ala-arvoisia ja olemme huolestuneita myös Amadeuksen reagoinneista, kun hän näitä lukee.

Te siellä pääkallonpaikalla voitte kyllä puuttua asiaan, koska joittenkin (tai yhden) ihmisen ala-arvoinen käyttäytyminen pilaa koko Amadeus-sivuston ja loukkaa etenkin Amadeusta. Tälle ihmiselle täytyy saada kuri ja hän on ehkä myös hoidon tarpeessa. Terv. AL-fani ja psyk. sh, myös muitten fanien puolesta


Muualla Yle.fi:ssä