Tangomarkkinat-laulukilpailun juontajat valittu

Ajankohtaista

Tangomarkkinat-laulukilpailun juontajat valittu

Julkaistu maanantaina 23.03.2009

Kuva: Jyrki Valkama/YLE Kuvapalvelu

Vuoden 2002 Tangokuningatar Johanna Pakonen ja YleX:n juontaja Mikko ”Peltsi” Peltola juontavat Tangomarkkinat-laulukilpailun semifinaalin, finaalin karsinnan ja itse finaalin, jossa tämän vuoden merkittävänä kilpailu-uudistuksena valitaan vain yksi Tangokuninkaallinen.

Seinäjoen Tangomarkkinat juhlii tänä vuonna 25. festivaalikesäänsä. Kakkosella nähdään suorina lähetyksinä Tangolaulukilpailun semifinaali Turusta (la 6.6. klo 20-21.50) sekä finaalin karsinta (to 9.7. klo 20-21.50) ja itse finaali Seinäjoelta (la 11.7. klo 20-21.50). Finaalikarsinta ja finaali kuullaan myös YLE Radio Suomessa.

Kommentit

tiistaina 24.03.2009

Ihana juttu kun Oulun tyttö pääsee juontajaksi. Kaunis, sanavalmis, luonnollinen, sopii miellyttävän Peltsin pariksi.

keskiviikkona 25.03.2009

Ihanaa näit pystyy kommentoimaanki.:-----D

Joo ja ihkuu kun peltsi pääsee juontajaksi

tiistaina 07.04.2009

YLEllä ei näytä olevan muuta juontajavaihtoehtoa kuin Peltsi. Miten hän voi olla sopiva juontamaan varttuneille ihmisille tarkoitettua ohjjelmaa?

keskiviikkona 10.06.2009

Anteeksi vain, mutta Pakosen Oulun murre kuulosti kamalalta....uskon että oululaisista se kuulosti mukavalta,mutta meikäläisen piti pistää ääni pois kun JP rupesi "juontamaan", lisäksi mielestäni hän oli tosi flegmaattinen. Pysyisi vain laulamisen parissa, siinä hän on hyvä.

perjantaina 10.07.2009

KOMMENTTI JUONTAJISTA, MIESJUONTAJA PELTONEN MENETTELEE JUURI JA JUURI MUTTA NAISJUONTAJA PAKONEN EI OLE TILAISUUTEEN SOPIVA. HÄN ON TODELLINEN MARKKINAJUONTAJA JA SOPII VARMAANKIN KOTISEUDULLAAN OIKEILLE MARKKINOILLE, EI VALTAKUNNALLISEEN ARVOKKAAKSI PYRKIVÄÄN TILAISUUTEEN. ESIINTYJÄT PANEVAT PARASTAAN JA PYRKIVÄT OSALTAAN NOSTAMAAN TILAISUUDEN ARVOA NIIN PAKONEN ESIINTYMISELLÄÄN LATISTAA PYRKIMYKSET KYLLÄ NOPEASTI.
JUONTAJAT JA ESIINTYJÄT OVAT KUIN AIVAN ERI TILAISUUKSISTA. YRITTÄKÄÄ VAIHTAA AINAKIN PAKONEN LOPPUKILPAILUUN.
KÄSITYKSENI MUKAAN SOPIMUKSET ON TEHTY KUITENKIN KOKO PROSESSIN JUONTAMISESTA, NIIN IHMETTELENKIN YLE 2:N VALINTOJA ?

lauantaina 11.07.2009

Johanna Pakonen. Tangomarkkinat eivät ansaitse Johannan tapaista huonosti argumentoivaa, käheääänistä barbieta. Onko hyvät juontajat kortilla, kun täytyy tukeutua tälläisiin "naikkosiin". Toivottavasti saamme jatkossa nähdä YLEltä laatdukasta ja karismaattista, luottamusta herättävää juontajavalintaa.

sunnuntaina 04.10.2009

OLISIKO MAHDOLLISTA SAADA JUHLAKONSERTISTA KOKO KONSERTISTA
SEEDEETÄ


Muualla Yle.fi:ssä