Tapani Kansa -dokumentti siirtyy

Ajankohtaista

Tapani Kansa -dokumentti siirtyy

Julkaistu perjantaina 13.03.2009

Videokuva/YLE Kuvapalvelu

Ennakkotietojen mukaan henkilökuva Mies nimeltä Kansa piti esittää Kakkosella sunnuntaina 15. maaliskuuta.

Ohjelmapäällikkö Olli Tola kertoo, että dokumentti ei ole kuitenkaan valmistunut asetettuun päivämäärään mennessä, joten sitä ei voida vielä lähettää.

Dokumentti nähdään Kakkosella sitten, kun se on valmis.

Mies nimeltä Kansan asemesta sunnuntaina klo 19.10 uusitaan toinen tuore henkilökuva, Riikka Heinon ohjaama Aira Samulinin elämäntanssi.

Kommentit

perjantaina 13.03.2009

Harmillista kun ohjelma T.Kansasta ei valmistunut ajoissa, mutta onneksi TV2 esittää sen sitten kun se valmistuu. Se on pääasia ,että se nähdään ja toivottavasti mahdollisimman pian.

perjantaina 13.03.2009

Hyvä ,että tälläinen dokumentti on valmisteilla. Tapsa on mahtava laulaja ja elävä legenda, joten dokumentti hänestä on aivan paikallaan.
Tapania saisi enemmänkin näkyä ja kuulua TV:ssä. Etenkin musiikkiohjelmissa laulamassa.

perjantaina 13.03.2009

Tuo dokkari on varmaan mielenkiintoista katseltavaa. Tapani Kansa on paitsi loistava laulaja,niin myös melkoisen värikäs ja mielenkiintoisen oloinen persoona. Kumpa ohjelma valmistuisi esityskuntoon,että se nähtäisiin jo nyt keväällä.

sunnuntaina 15.03.2009

Ärsyttää, kun viikko ja kuukausikaupalla on odottanut tätä dokumenttia ja sitten muutamaa päivää aikaisemmin ilmoitetaankin,ettei sitä näytetäkkään, kun se ei ole vielä valmis. Dokumentin tekijät voisivat pikkaisen laittaa töpinäksi jo!
ps. Olisi kiva nähdä myös Tapani Kansan konsertti ( ei siis mitään vanhaa uusintaa vaan ihan joku tuore konserttitaltiointi) TV2:lta joku kerta myös.

sunnuntaina 15.03.2009

Upea laulaja! Ehdottomasti dokumentti heti esiin kun se valmistuu! Varmasti tuo myös rennon puolen Kansasta esiin. Hyvä hyvä!

sunnuntaina 15.03.2009

so what eipä voisi vähempää kiinnostaa

sunnuntaina 15.03.2009

Hyvää kannattaa odottaa! :o)

tiistaina 17.03.2009

Eikö kuvaaja osaa päättä, vai yrittääkö hän ottaa Tähden roolin?

tiistaina 17.03.2009

Olinkin jo pettynyt kun jälkeenpäin
vasta huomasin ohjelman
upeaa, odotan innolla.

torstaina 19.03.2009

Olen jo vuosikymmenet pitänyt Tapani Kansaa yhtenä parhaimmista viihdelaulajista maassamme. En osaa sanoa dokkarista mitään, minulle riittää kun kuulen hänen upeita ikivihreitä levytyksiään -60, -70, ja -80 luvuilta. Ne ovat sinänsä dokumentteja!!!

perjantaina 20.03.2009

Toivottavasti tuo dokumentti esitettäisiin sitten HETI kun se on saatu valmiiksi ,eikä lykättäisi sen sitä syksyyn.

tiistaina 24.03.2009

Pistäkäähän töpinäksi, töpinäksi!

maanantaina 30.03.2009

Odoton tuota dokumenttia yhtä suurella innolla, kuin tulevaa kesää.
Tapsaa saisi muutenkin olla enemmän telkkarissa.Esim. Tapsan konserttitaltiointeja ei ole TV2:lta kovin usein tullut. Toivoisin siihen korjausta. Tapsa on niin mahtava laulaja!

lauantaina 04.04.2009

Tapsa on paras miesartisti. Kerrankin olisi luvassa dokumentti jostain kiinnostavasta tyypistä.

perjantaina 24.04.2009

Olisiko tietoa ,että koska tuo dokumentti olisi mahdollisesti valmistumassa, niin että sen voisi jo esittää ? ldotan niin kovasti malttamattomana sen dokumentin näkemistä. Tapsa on tosi mahtava laulaja ja mielenkiintoinen heppu muutenkin.
Toivottavasti TV2:lta tulisi myös tässä lähiaikoina joku uusi Tapanin Kansan konserttitaltiointi.

keskiviikkona 27.05.2009

Koska tuo Tapani Kansasta kertova dokumentti tulee?

torstaina 04.06.2009

Lisätietoa kovan onnen dokumentista:

Valitettavasti ohjelman valmistuminen on siirtynyt edelleen, eikä sitä tulla näkemään kesällä 2009.

Miika Jalonen / TV2

sunnuntaina 07.06.2009

Kiitos tiedosta. Toivon sydämeni pohjasta,että tuo konsertti tullaan kuitenkin toivottavasti vielä tämän vuoden puolella näkemään. Hyvää kannattaa varmasti odottaa.

Vähintäänkin yhtä paljon, kuin tuon dokumentin valmistumista odotan ja toivoisin ,että TV2 lähettäisi konserttitaltioinnin Tapani Kansan konsertista. Siis ihan jonkun uuden ja ennenkemättömän konsertin. Ei mitään vuosien takaista uusintaa tms.
Tapanillahan on tänä vuonna mm. kirkkokonsertteja joista olisi joku niistä hienoa kuulla/ nähdä myös televisiosta.

sunnuntaina 07.06.2009

Sorry moka. Tuli kirjoitusvirhe äskeiseen. Näin minun piti kirjoittaa: " Toivon sydämeni pohjasta,että tuo DOKUMENTTI tullaan kuitenkin vielä tämän vuoden puolella näkemään. Hyvää kannattaa varmasti odottaa."

sunnuntaina 07.06.2009

Harmi ,että sen dokumentin kanssa nyt näyttää olevan ongelmia. Toivottavasti kuitenkin päädyttäisiinn vaikeuksien kautta voittoon ja dokkari tultaisiin näkemään telkkarissa.
Tapsan musiikkia toivoisin minäkin enemmän televisioon. TV2:lta tulee parhaat musiikkiohjelmat joten toivottavasti Tapsan konsertteja tulisi Estradilla- ohjelmasarjassa useammin. Juhannuspäivänähän tulee se hieno juhlakonsertti uusintana, mutta ihan tuoreitakin Tapsan konsertteja kaipailisin.

tiistaina 09.06.2009

Tosi suuri sääli jos tuo dokumentti jää kokonaan näyttämättä. Kerrankin kun olis jostain mielenkiintoisesta tyypistä ollut dokkari luvassa.

torstaina 11.06.2009

Tehkää nyt Tapsastase dokkari, kun paljon tylsemmistä ja turhemmmista laulajistakin sellainen on tehty. Luotan ,että TV2 klaaraa homman ja saa sen dokkarin aikaiseksi.

keskiviikkona 29.07.2009

Jos ei tuota dokumenttia saada esityskuntoon, niin voisiko TV2 taltioida Tapsan tuoreen keikan/konsertin ( ei siis mitään uusintaa) ja esittää sen ? Se korvaisi tuon dokumentin esittämättä jättämisen pettymyksen.

tiistaina 01.09.2009

Tehkää nyt vihdoin se dokumentti siitä Tapani Kansasta niinkuin olis jo !

lauantaina 10.10.2009

Jos tuota dokumenttia ei nähdä, niin toivoisin ,että TV2 taltioisi ja esittäisi Tapani Kansan joulukonsertin jostakin kirkosta.

tiistaina 08.12.2009

Koska tuo Tapani Kansa- dokumentti tulee TV:stä ? Tapanin on mahtavanhyvä laulaja. TV 2 saisi taltioida hänen jonkun konserttinsa ja esittää sen jos ei tuota dokumenttia kerran voi näyttää.

torstaina 10.12.2009

Dokumentti on viivästynyt monista eri syistä ja on edelleen epäselvää, milloin se valmistuu ja onko meillä siihen esitysoikeudet. Taltioimme konsertin Tapani Kansan edelliseltä kiertueelta ja varmasti harkitsemme konsertin taltioimista seuraavaltakin.

Miika Jalonen / TV2


Muualla Yle.fi:ssä