Juttuarkisto

Bella Block - kuusi uutta tapausta

Julkaistu torstaina 02.06.2011

YLE Kuvapalvelu

TV2 perjantaisin 3.6.2011 alkaen klo 19.20. Ei esitystä 5.8. (Kalevan kisat). Jaksoilla ei ole uusintapaikkaa eikä Areena-oikeuksia.

HUOM! 17.6. Bella Blockin paikalla esitettiin hallitusneuvottelujen tiedotustilaisuus. Ohjelmaratkaisu tehtiin lennosta, koska tiedotustilaisuuden aloitus viivästyi ilmoitetusta ja piti päättää nopeasti, millä kanavalla se lähetetään. Kaikki Bella Blockit siirtyvät viikolla eteenpäin.

Huom2! Perjantaina 8.7. Bella Block esitetään poikkeuksellisesti klo 22.05, koska jaksoa Valkea yöt ei voi K15-merkinnän vuoksi lähettää ennen iltayhdeksää.

Bella Block on edelleen tuotannossa oleva saksalaissarja, jota on tehty vuodesta 1994 alkaen yli kolmekymmentä elokuvapituista jaksoa.

Rikosetsivä Bella Blockia on esittänyt alusta asti saksan tunnetuimpiin tv-kasvoihin lukeutuva Hannelore Hoger (s. 1942). Hänen elämänkumppaniaan Simon Abendrothia näyttelee Rudolf Kowalski, joka on Kakkosen katsojille tuttu myös Stolberg-sarjan pääosasta.

Olemme aiemmin esittäneet 18 Bella Block -tapausta. Tänä kesänä nähdään ensin kuusi uutta jaksoa ja sen jälkeen kuusi uusintaa. Uudet jaksot alkavat kronologisesti osasta 19, edellisen kerran vuonna 2009 esitetyt uusinnat osasta 5.

Monien Suomessakin ihailema Bella Block on karismaattinen ja kokenut poliisi, joka suhtautuu työhönsä äärimmäisen omistautuneesti - jopa perhe-elämän kustannuksella.

Bellan tutkimat tapaukset ovat usein moraalisesti haastavia, eikä oikeaa vastausta ole aina välttämättä suoraan tarjolla.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.