Ajankohtaista

Matkalla kohti uutta

Julkaistu tiistaina 13.09.2011

YLE Kuvapalvelu

 Paljon uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä, jotain lainattua

Jatkossa suuntaamme tarjontaamme entistä enemmän nuorille ja nuorille aikuisille. Tässä pärjätäksemme saamme lauantai-iltoihin lainaa TV1:ltä. Ykkösellä aiemmin nähty Lauantaiprojekti siirtyy marraskuun alussa Kakkosen lauantai-iltaan ja Joona Kortesmäki saa rinnalleen uuden juontajakasvon Arman Alizadin. Hauskaa menoa ja revittelyä on tiedossa.

Myös Kansallisaarre–sarja on osa uutta ja nuorekkaampaa Kakkosta. Toinen tuotantokausi jatkaa marraskuun lopulla Suomi-ikonien murskajaisia. Nyt tuunataan uusiksi Suomen lippu, pesäpallo, Aalto-maljakko, Unikko-kuosi, salmiakki ja jopa joulupukki. Laatufaktaa ja nuorekasta sellaista. Suosittelen.

Kiinnostava uutuus on myös Tiilenpäät –dokumenttisarja, joka sukeltaa marraskuun puolivälissä Riihimäen vankilan muurien sisään. Vangin arki on kamppailulaji ja siinä selvitymistä sarjassa seurataan. Vuoden vaihteen jälkeen samalla ohjelmapaikalla torstai-illassa nähdään sitten Kakola-sarjan toinen kausi. Touhu tulee olemaan ensimmäistä kauttakin hurjempaa.

YLE Kuvapalvelu

Vanhoja tuttujakin on tietenkin syksyn ohjelmistossa. Pöysti ja kumppanit jatkavat roisia puuhiaan Pasilan uusissa jaksoissa marraskuussa. Karjalan kunnailla tulee uusin jaksoin niin ikään marraskuun lopulla. Ja Nenäpäiväkin koetaan taas, tänä vuonna 4.11. Viime vuonna moni pöljäili ja pisti paremmaksi kuin Kuustonen, mutta Nenäpäivän todelliset voittajat ovat tietenkin maailman lapset, ne huono-osaisemmatkin.

Loppuvuosi tuo tullessaan joulun ja Kakkonen puhaltaa perinteisesti jouluun sen aidon ja oikean joulun hengen, ainakin lapsille. Vuoden vaihteen jälkeen raotamme sitten pakettia lisää ja paljastamme uudenlaisen Kakkosen. Siihen asti pysyköön paketin nyörit kuitenkin tiukasti kiinni…. jännittääkö?

Timo Järvi
ohjelmapäällikkö, YLE TV2

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.