Juttuarkisto

Amerikan frendi

Julkaistu torstaina 29.12.2011

YLE Kuvapalvelu

TV2 sunnuntaisin 25.8. - 13.10.2013 n. klo 22.40. Ei esitystä 22.9. (Painin MM). Osat katsottavana YLE Areenassa kahden viikon ajan tv-esityksestä.

Frendit-tähti Matt LeBlanc "Matt LeBlancina"

Vuonna 2011 valmistunut tilannekomedia kertoo brittiläisestä Lincolnin avioparista, joka on luonut kotimaassaan hitiksi nousseen tv-sarjan.

Ei aikaakaan, kun Beverlyn (Tamsin Greig) ja Seanin (Stephen Mangan) show'sta kiinnostutaan Hollywoodissa asti. Niinpä britit pakkaavat laukkunsa ja vaihtavat mannerta.

Kaikki ei suju kuitenkaan ihan Lincolnien toivomalla tavalla. Sarja kokee tv-mogulin käsissä suuren muodonmuutoksen, ja sen pääosaan palkataan Frendeistä tuttu näyttelijä Matt LeBlanc.

Tähdellä on tähden elkeet ja vaatimukset sen mukaiset. Beverly ja Sean huomaavat, että heidän luomansa sarja alkaa elää aivan omaa elämäänsä...

Amerikan frendin ensimmäisellä tuotantokaudella on seitsemän puolituntista osaa. Ensiesitys Kakkosella 1.1.2012 lähtien.

Matt LeBlanc voitti 15.1.2012 roolistaan arvostetun Golden Globe -palkinnon kategoriassa paras miespääosa komediasarjassa.

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.