Juttuarkisto

Harvoin tarjolla ja jatko-osa Maailma on valmis

Julkaistu lauantaina 05.05.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 keskiviikkoisin 9.5. - 25..7.2012 klo 21. Uusinta sunnuntaisin n. klo 19.30. Urheilun vuoksi uusintaa ei esitetä jaksoista 5, 8 ja 12. Sarjan jaksoilla ei ole YLE Areena-oikeuksia.

Jatko-osa, kuusi jaksoa sisältävä Maailma on valmis alkaa 15. elokuuta.

Johanna Hartikaisen (Tahdon asia, Onni von Sopanen) käsikirjoittama ja Veikko Aaltosen (Juoksuhaudantie, Rakkaudella, Maire) ohjaama Harvoin tarjolla (12) on 12-osainen draamasarja idyllistä, joka romahtaa.

Sarja näyttämönä on fiktiivinen omakotialue Lyytinmäki ja sen asukkaat. Keskeiset henkilöt ovat kultturelleja humanisteja, joiden sisällä asuu tavallisen itsekäs, elämältä ja itseltäänkin ehkä enemmänkin odottanut sielu.

Rooleissa nähdään mm. Anna-Leena Härkönen (käsikirjoittaja Anni Alavus), Jari Nissinen (dokumenttiohjaaja Ismo Tuunanen), Ona Kamu (klassinen laulaja Siru Kivimäki), Puntti Valtonen (radion kulttuuritoimittaja Panu Möttö), Matleena Kuusniemi (Bitz-lehden päätoimittaja), Heikki Paavilainen (freelancer-valokuvaaja), Marika Parkkomäki (hyvän olon yrittäjä Hanna Topelius), Ilkka Heiskanen (kustannustoimittaja Jaakko Topelius), Elena Leeve (suurtalouskeittäjä Marina Salojoki) ja Kari-Pekka Toivonen (ortopedi Kari Urpola).

Harvoin tarjolla -sarjan avausjakso sai ensiesityksensä Ykkösellä 15.1.2008. Jatko-osa Maailma on valmis alkaa syksystä, jolloin arvokkaiksi arvioidut talot osoittautuvat kasoiksi lautoja, ja asukkaat joutuvat sommittelemaan uusia elämänpolkuja monelta muultakin osin muuttuneissa tilanteissa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.