Juttuarkisto

Maailma on valmis

Julkaistu maanantaina 06.08.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 keskiviikkoisin 15.8. - 19.9.2012 klo 21. Uusintatiedot ohjelmaoppaassa. Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan tv-esityksestä.

Huom. Esittelyssä pienehköjä juonipaljatuksia.

Lyytinmäki on enää kaukainen muisto entisten asukkaidensa mielissä, kun Harvoin tarjolla -sarjan kuusijaksoinen jatko-osa alkaa.

Väki on hajaantunut Kuopioon, Rautapellon rivitaloihin, Boliviaan ja Milanon oopperaan - vain Pirjo Ranta (Liisa Paatso) asustelee vanhassa talossaan raparperiensa ja kukkapenkkiensä keskellä.

Topeliusten perhe-elämä on muuttunut totaalisesti Lyytinmäen viimeisen kesän jälkeen. Hanna (Marika Parkkomäki) ja Jaakko (Ilkka Heiskanen) yrittävät epätoivoisesti saada perhettä kokoon ja Lauriinan (Mennin Renvall) elämänmuutos tuo lisää jännitteitä perheen väleihin.

YLE Kuvapalvelu

Kari (Kari-Pekka Toivonen) ja Tarja-Kaisa Urpola (Mari Perankoski) odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan, mutta Karin aiemman liiton lasten sinkoilu Kuopiossa asuvan Marja-Leenan (Pirjo Lonka) ja Helsingin välillä saa Tarja-Kaisan hermot kiristymään äärimmilleen.

Ismo Tuunanen (Jari Nissinen) saa potkut Ostoskeskuksen ohjaajan työstä, Anni (Anna-Leena Härkönen) irtisanoutuu opettajan työstään ja valmistautuu kirjoittamaan elokuvakäsikirjoitusta kolmivuotisen apurahan turvin - vaan kaikki ei sujukaan aivan suunnitelmien mukaan.

Kesän päättyessä apulaiskaupunginjohtaja Teemu Lihavainen (Juha Varis) huomaa olevansa yksin selvittämässä Lyytinmäen tonttien myyntiaikeita venäläisille kaupungin tiedotustilaisuudessa, kun hänen liikekumppaninsa Heikki Lassila (Hannu-Pekka Björkman) on karistanut Helsingin pölyt jaloistaan...

Kuusiosaisen sarjan on käsikirjoittanut Johanna Hartikainen ja ohjannut Veikko Aaltonen. Tuottaja: Liisa Akimof / Production House Oy..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.