Juttuarkisto

Tartu Mikkiin -ohjelmassa uusi orkesteri

Julkaistu keskiviikkona 29.08.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 perjantaisin 14.9. - 28.12.2012 klo 21. Ei esitystä 9.11. (Nenäpäivä). Uusintatiedot ohjelmaoppaassa.

Tartu mikkiin -syksy käynnistyy uusin sävelin. Kausi on ohjelman seitsemäs, mutta uuden Tartu mikkiin -orkesterin ensimmäinen.

Uusi kapellimestari Eeva Kontu loihtii neljän soittokollegansa kanssa raikkaan, pianovetoisen soundimaailman biisikisaamisen ympärille. Ohjelmaa juontaa jatkossakin Sami Hintsanen.

Uunituore Tartu mikkiin -orkesteri on viiden tamperelaisen ammattimuusikon combo. Studion uusi väriläiskä on punainen flyygeli ja sen takana punaisessa iltapuvussa istuva leidi – eli kapuna ja bändin nokkanaisena soittava Eeva Kontu.

Orkesterin muut jäsenet ovat Esa Korja (basso), Lauri "Late" Hannu (kitara), Okke Komulainen (koskettimet) ja Tomi Hyttinen (rummut).

YLE Kuvapalvelu

Syyskauteen johdattaa 31.8. esitettävä, viime kauden parhaita paloja kokoava remix-jakso. Ensimmäisessä uudessa osassa ovat mukana suomalaisen iskelmän supersolistit Tapani Kansa, Eini, Eija Koriseva ja Jani Jalkanen.

Tartu mikkiin -kapellimestari Eeva Kontu on teatterimusiikin ammattilainen - pianisti, saksofonisti, huilisti ja laulaja. Tamperelaismuusikolle on kertynyt reippaasti soittokilometrejä ja varsin pitkä ansioluettelo, josta löytyy paljon merkintöjä niin Tampereen Työväen Teatterista, Helsingin kaupunginteatterista, klassisen musiikin opinnoista, omasta bändistä kuin sovittajankin tehtävistä.

Tartu Mikkiin -kotisivut

Syksyn muuta ohjelmistoa

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.