Juttuarkisto

Viidakkoperhe muuttaa Kakkoselle

Julkaistu tiistaina 25.09.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 arkisin 2.10.2012 alkaen klo 18. Uusinta seuraavana päivänä n. klo 12, paitsi perjantain jaksoilla, jotka uusitaan maanantaina. Muutama osa siirtyy urheilulähetysten vuoksi, joten tarkat esitystiedot kannattaa tarkistaa ohjelmaoppaasta. Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan tv-esityksestä.

Upea sarja, oikean elämän makuista iloineen ja suruineen! (kommentti Ykkösen sivuilla)

Isossa-Britanniassa erittäin suosittu draama Viidakkoperhe (7) (Wild at Heart) (2006-2012) nähdään kokonaisuudessaan Kakkosen arki-iltojen sarjapaikalla.

Sarjan päähenkilö on eläinlääkäri Danny Trevanion (Stephen Tomkinson), joka kyllästyy pulskien lemmikkieläinten hoitamiseen ja kaipaa tilalle jotain muuta ja merkityksellistä.

Kun eteen tulee tilaisuus vaihtaa Bristolin kaupunkimaisemat savannimaisemiin, Danny, hänen vaimonsa Sarah (Amanda Holden) ja perheen kolme lasta pakkaavat tavaransa ja muuttavat Etelä-Afrikkaan, jonne on parhaillaan valmistumassa villieläinpuisto.

Eksoottinen elämänmuutos ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta muutto tuntuu kuitenkin oikealta, sillä Afrikka ja sen upea luonto valloittavat koko perheen sydämet.

Viidakkoperheen kuusi ensimmäistä tuotantokautta esitettiin aiemmin tänä vuonna Ykkösellä.

Seitsemännen tuotantokauden uudet jaksot alkavat 28. joulukuuta.

Syksyn muuta ohjelmistoa

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.