Juttuarkisto

Kaksi kautta Bored to Deathia

Julkaistu perjantaina 28.09.2012

 YLE Kuvapalvelu

TV2 sunnuntaisin 14.10.2012 - 6.1.2013 n. klo 22.05. Alkamisajoissa on hieman vaihtelua urheilulähetysten vuoksi. Tarkat esitysajat ohjelmaoppaassa. Jaksot katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan tv-esityksestä.

Parasta tv:ssä tällä hetkellä...mahtavan nyrjähtänyttä huumoria, loistavasti kirjoitettu ja miltei tuskallisen hellyttäviä hahmoja. Jos et tapaani vaikutu ihan ensimmäisestä jaksosta, älä luovuta, sillä tämä sarja kasvaa! (nimimerkki olga1403 elokuvatietokanta imdb:ssä).

HBO:n draamakomedia kertoo kolmikymppisestä Jonathan Amesista (Jason Schwatzman), joka haluaa tulla kuuluisaksi rikoskirjailijaksi.

Jonathan ei kuitenkaan ole varma, mistä kirjoittaisi, joten hän päättää ensin hankkia katu-uskottavuutta ja kokeilla alamaailmaan tutustumalla, millaista vaarallinen elämä oikeasti on.

Niinpä mies ryhtyy tarjoamaan yksityisetsivän palveluksia. Ensimmäinen keikka ei vaikuta järin lupaavalta, mutta Jonathan selviää siitä kuin koira veräjästä. Urkeneeko ura kotikutoisena etsivänä tai lopulta peräti kirjailijanakin?

Bored to Death pohjautuu Jonathan Amesin osin omaelämäkerralliseen romaaniin. Muita keskeisiä rooleja esittävät Schwarzmanin tapaan useista elokuvistakin tutut Zach Galifianakis ja Ted Danson.

Esitämme sarjasta putkeen sen kaksi ensimmäistä tuotantokautta, yhteensä 16 osaa. Kolmaskin kausi on hankittu Ylelle.

Bored to Deathin avausjakso nähtiin Kakkosella myös kanavakonsulttiemme suunnittelemana Supersunnuntaina 26. elokuuta.

Bored to Deathin HBO-sivu

Syksyn muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.